Vagy krumpliban, kolbászban, pálinkájában, ásványvízben!!! 👌 Nem tudom, hogy mikor voltak “ilyen idők”! 😱 Szerintem semmikor, mióta modern tőzsde van. 😎 Bármilyen világgazdasági válsággal nem összemérhető, mert annak mindig közvetlen gazdasági okai voltak. Amik lecsapódtak a tőzsdén. Most meg van egy járvány, ami lehet, hogy világgazdasági válságot okoz. Háborús időszakkal is nehezen, főleg az USA-ban, mert ott a belső termelés és a piac végig működött. Ez meg egy világjárvány, ami vagy tönkre vágja a világgazdaságot, vagy nem. Ha tönkre vágja: akkor a pénzed sz@rt se fog érni, nézd meg a hiperinflációs időket. Viszont visszarendeződés lesz a nemzeti piacok felé, hogy legalább ország szintjén tudd biztosítani az életfeltételeket, kiszolgáld a fogyasztást. Persze lehetnek megint, nem feltétlenül földrész szintjén, nemzetek közötti szorosabb munkamegosztások, akár EU-szinten is. Ezért a talpon maradó termelő vállalkozásban 2-3 évet értéktartóbban vészel át a pénzed. Ha nem vágja tönkre (90% szerintem): akkor részvény jobb, mint a pénz. Ha már materilalizált arany kell, akkor mindennek vége, évtizedes hanyatlás jön.👍
Reggel majdnem beírtam, hogy nézzük meg két hét múlva az árát bárminek. 😳 Ettől még az is igaz, hogy ez egy “álom ár”, mert, ha ez nem az, akkor mindegy mibe teszi itt az ember a pénzét, jobb lett volna, ha beszórja a kazánba... Persze, a mostani árfolyamra is lehet összeesküvéseket gyártani. Nekem van.🤨
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link