Őszintén szólva picit unottan nézem a mai dobálózást. Jó jó adja aki akarja, de jelen pillanatban egy papírban sem lennék ennyire nyugodt, mint itt. 1. Szektorálisan kevésbé vagyunk érintettek más cégeknél. 2. A tervek továbbra is ugyanazok mint eddig. 3. És a legfontosabb: Kulcsár úr személye garancia nekem arra, hogy nem leszünk játékszerei semmilyen spekuláns csapatnak. 90% feletti tulajdonrész, és töménytelen mennyiségű készpénz vagyon.... Adja aki akarja...
Az igazat, csakis az “igazat mond”, öreg juhász! De ezt itt és most befejeztem, szerintem erre az eszmecserére, rajtad kívül, senki sem kiváncsi. Valami semleges topikban bármikor megtalálsz... Csá!
Nyugi, ne legyél attól feszült, mert úgy érzed feszült vagyok. Kis rendes. Ha egy darabom se lenne, akkor is azt gondolnám, amit írtam neked. Szerintem ócska dolog ez így, de szabadság van. Annyiszor írod be amennyiszer akarod, és azért amiért akarod... Erről (sem) fogok vitát nyitni veled. Mentem.
Nem vettem személyeskedésnek, mert nem hozzád írtam, inkább azokhoz, akik egy-egy felkör idején rémisztgetik a "lemaradókat". Csilla, nyugi, mostanság egyre feszültebb vagy, pedig te is tudod, hogy sosem lesz ez már...
Nem túl ritka ezt két hetente beírni? Lehetne két naponta, két óránként, két percenként, két másodpercenként! Általánosságban mondom, ne vedd személyeskedés nem: Olcsó játék, hülye gyerekeknek!
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link