kedves balentum
aki 4 gyereket nevel és nem kevés pénzzel bukóban van, annak nem lehet a tőzsde a hobbija
gondolkodjon el rajta
és még valami
konkrét tanácsokat ne várjon, és ne fogadjon el
úristen, mit is mondhatnék még ....
pedig most konzumon ,vagy opin visszahozhatoott volna,kár hogy nem nézte a konzum topikot ,micsoda felbeszélö háboru folyt ,akkor lehet most vett volna ,és pluszban lenne,
De ha minden jól megy, nem sokáig kell már ezt csinálnom. Viszont kezdő tőkét valahonnan elő kellett állítani, nekem senki nem adott egy forintot se, meg nem is örököltem. :)
a hosszútávú siker szerintem nem a "negatív" vagy "pozitív" gondolkodás hanem a hozzáértés eredője...
a hurrá optimizmus legalább olyan veszélyes mint a világvége várás
Én bő 8 éve tőzsdézek. Takarékosan élek, se gyerek, se feleség, se káros szenvedélyek. 35 vagyok, 23 éves koromtól dolgozok 3-4 helyen párhuzamosan. Hétvégén, éjszaka, karácsonykor, szilveszterkor, ünnepnapon. Nekem 2005 óta olyan nem volt, hogy szilveszter. Mindig dolgoztam. Többek között ma is és holnap is. Ha kiszámolnánk, már annyit, mint más 30 év munkaviszony alatt. És ezt fektettem, fektetem be. Nálam azt hiszem, ezt jelenti a "megdolgozott érte". :)
A tozsden nem jo uzletpolitika.
A tozsden minden sikernek orulni kell. Amig mentalisan nem kerulsz helyre, addig nehez penzt keresned. A pozitiv szemlelet fontos. Ne allj be a trollok koze.
Kisbüfik topikja