Sziasztok,Június 29.-én 860 Ft-on megvettem életem első részvényeit( Kemény 20 db Konzumot), majd persze ugyan azzal a lendülettel 884-ért el is adtam, mivel rosszul állítottam be a stop-ot. (a jutalék kijött legalább belőle:)Kicsiben akartam kezdeni, tanulok is lendületesen, bár ami a Konzummal és az Opimusszal folyik az nincs benne egyik tananyagban sem.
Szóval amit előre elterveztem (MOL, OTP, nyomda, Rába) nem vettem semmit, van viszont 335 konzumom (átlag 1395) és 4000 opim (átlag 188). Nyitott van még 200 db konzum 1650 Ft-ra és 2500 db opi 160 Ft-ra. Ez kb 2 millió. Egész hétvégén azon gondolkodom, hogy tegyek-e még be pénzt? Ha ennyiben maradok és bejönnek a néhányatok által jósolt árak, akkor ennyi is szép pénzt fog hozni. Viszont ha teszek még hozzá, akkor jóval többet.
Kezdőként nem akartam sok pénzt feltenni, de ilyen lehetőség lehet, hogy nem lesz több az életben. Persze annyi pénzt hagynék a bankban amennyi arra kell, hogy egy évig megéljünk még akkor is, ha holnap elveszítjük a munkánkat (amire azért kicsi az esély). A bankban €-ban áll a pénz, 0% kamattal. Mivel most álltam neki tőzsdézni ez az első TBSZ-em is, így ehhez a pénzhez meg 5 s fél évnél hamarabb csak drágán juthatnék hozzá.
Sajnos napközben csak nagyon korlátozottan férek internethez, tehát nem tudok adni venni és azon is nyerni egy keveset, marad a vétel és tartás mint opció.Mit tennétek a helyemben?
Kisbüfik topikja