https://invst.ly/12luph No akkor AKKO. TA alapon van még benne potenciál, bár a 3 szögből való kilépés cél árát egy felszúrás erejéig már elérte. De még az aranykereszt hátravan, ezért bizakodhatunk a 3xx árfolyamban.
Először mielőtt vettem , volt egy megérzésem , figyelhette pár napig láttam mocorog 3-5 Ftokat ott vettem asszem olyan 208-210 lehetett .. Utána volt egy rally242 ig kb ott eladtam.. aztán nem foglalkoztam vele ... utána kezdted hirdetni . Akkor néztem meg jobban ... magába a cégbe van fantázia .. utána szoltak páran fel lesz spekázva ... beszálltam .. láttam nem érjük el a 280at . Ahonnan meg tudtunk volna csorgás utan kapaszkodni 260 körül... mivel nem igy lett én eladtam .. eddig jo döntés mert 240 körülre csorgott...
Jelenleg ez olyan mint egy forrasban levo víz, csak valaki nyomja a fedőt, azonban néha el kell engednie mert nem lenne meg a forgalom.Ezért vágja be a tobbtizezer darabos torlaszokat...már figyeltem ám kb fel éve de akkor mbh-t vásaroltam erosen a meglevo opusz mellett.Az parszor megtortént, hogy belemarás utan feljebb állt, a héten is a marha nagy torlaszát 2 napra rá tobb lépcsőben pakolta ki.Ezt addig tudja csinálni, míg nem jon egy nagyobb aki belemar neki rendesen.Itt elég 2-3nap folyamatos 50-100m es vételi erő.Amugy még 2 hete is mikor azt hiszem Te is vettél 215/217 en pár nap alatt 25-30százalékot adott, gondolom te realizáltad is.Én csak egy részét adtam 20szazalekot ..a maradékhoz kesobb tobbszor vettem is.Én most ezt választottam, s igen jelentésre biztos tobb lesz ennél, kérdés mennyivel.
Nem tudom, a topicban megkérded ott vannak igazi szakértők, nekem csak pár hete van..Én nem igy vásarolok, elolvasom a jelentéseket, megnèzem a mozgását, híreket róla...sokmindent...még a kiadott álláshirdetéseket is...aztán veszek....hókuszpokuszokkal nem foglalkozok.
Nagy érték van benne Balentum Úr, sajnos mikor vette magasan vette, remelem majd kiolvad amennyiben nem az 580as tartomány felett vásárolta.Igazi érték, melynek árfolyama messze alulértékelt.
Akkonál nagy csodát nem várok. Idén főleg .. Ha azt nézzük 210 körülről indult eljutott 235-240 ig . Utána spekafelhuzas 260 x ig ..írtam jogy kevés ... sajnos vissza csörgött oda amit "ér". Cég nem rossz... jövőre 300 felett lehet . Nagy pakkot nem vennék ...
Nekem a portfoliom 33-40 százaléka wabi ..App részvényem jelenleg nincs .. A 2 részvény a jelenlegi ismereteim alapján eltérő kereskedési stratégiát igényel .. A wabi idén már fejlődést mutatott de igazán 2024 második felére 2025 re lesz erős ...Ez látható .. 3430 on áll de éves távon 4600 rá várják minimum... Egyértelműn hosszabb távra kell és lehet tartani nincsenek spekák stabil árfolyam... Appom jelenleg nincs .. A Szit elfogadását tényként kezeli a piac ... Ha elfogadják emelkedhet az árfolyam szépen de ha nem lesz utalás konkret osztira csorog hat vissza tavaszig...gyors pénzszerzésre jó lehet ha rally lesz de itána eladnám...
Kisbüfik topikja