OTPnél egy gond lehet :egy karácsonyi bejelentés miatt eshetsz hirteeln 20 szalékot vagy egy ujabb járvány aztán máris egy év elmegy és még mindig 14 K Nemegészséges egy részvényben ülni...
igazam lett 4 ig ügyben..mtel előzni is fogja ..nem egy kategoria..Sok lelkes amatőr sem menedzsment szempontból sem technikai szemmel nem tudta értelmezni ami ott van._))
Annyira imádom ezt a logikát, ugyanaz az “Amerika keres az ukrán háborún a fegyverekkel” meg “eu keres a magyar támogatásokkal mert tőle vásárolunk belőle” logikája. Usa pénzt ad az ukránoknak akik amcsi fegyvert vesznek belőle. Profit. Eu pénzt ad magyaroknak, akik német cégektől vásárolnak belőle. Profit. Adok neked X millát és megveszed belőle az autómat. És én profitáltam a dolgon, ugye, hisz visszakerült a pénzem. Profit. Neked meg lett egy autód, de én kerestem a dolgon, ugye?
Nem kel foglalkozni a minuszokkal az árfolyamok igazolnak,. el hinniük se kötelező.. Ki mit tradel. De egy idő után a tehetségesebbje megérti hogy mit mikor hogyan, - az keres-, msok meg majd elemzik a várva várt esést..
Kisbüfik topikja