Nagyon orulok az OTP menetelesenek, mert bebizonyosodott, hogy hiaba a karogas, a kulfoldiul beszelo szakertes, ekek, vallak, aljak, fejek, support stb gatlastalan baromsagok rajzolgatasa meg is a piac az ur. A nagy "szakertok" meg elmehetnek a pics@ba es orokre bezarhatjak a topikjukat. De attol meg.........
Törölt felhasználó2023. 12. 08. 10:34
Minden magyart beterelne a kormány az Államkincstárba – De miért? lesz mit ellopni 3000milliárd modra.csak egy hadiállapot kell és kész,azzal a cimmel hogy szükség van a pénzre,és mit mondtak ma? naM hogy izrael után itt lesz.valami-hiába aljas egy játszma folyik itt is.
pp most írtam xexex nek aki 2400 ra vrja osztalékig, hogy szvsz eléggé alábecsüli... relisabb a 2600 felett, de ehhez tegyük hozz hogy jövőre a nyomdnak jó éve lesz ahogy most látszik, tehát évvégre 2800 felett minimum..(meg uyge a felvett oszti)
https://invst.ly/12knep Mennyit látsz még benne felfelé, mert én nem sokat ezért nem veszek. Ha lesz 200 körüli osztalék az ugyan 10%, de túl sokáig áll benne a pénz. Nekem csak 2K alatt lenne érdekes, most már szerintem drága.
Nem jósolgatok de elvileg az Opus 489ről kezdhet majd a jó jelentésekre emelkedni..Az Akkoba idén már sokat nem látok (mondjuk minimum 280 on kellene mozognia) jövőre 300 főlé mehet meddig? ki tudja...App csuklóból azt vrtam volna hogy opust veri..viszont ami most megy 1 hete nem tetszett..El is adtam . Eddig igazolt..megjegyzem ha elunjak a spekák 380 ra visszazárhat mott kellene most lennie).. ne legyen igazam de lehet a szit-et jelentésig be is árazza a piac...De ha nem akkor is minden csoda 3 napig tart csorog majd vissza...kezdem Marika véleményét osztani...nem sok osztalékkal számolok...
Kisbüfik topikja