Erre sem tudok pontos választ adni, de a telek árának "beforgatása" és a bele invesztált pénz a kellő megrendeléssel párosulva gondolom, hogy nagyobb árbevételt fog jelenteni. Emlékeim szerint egy nagy napelemparkot is építenek, mellyel az energiafogyasztást tudják csökkenteni. Nagyobb árbevétel, kisebb rezsi költség gondolom nagyobb profitot is fog jelenteni. Bár a bérköltség növekedése ronthatja a képet, de ehhez már nem nagyon értek.
Köszi a segítséget, írásodból kiindulva jó esélyem van arra, hogy egy kis profitot hozzon. Még annyit kérdeznék, hogy az árbevételében jövőre az előző évihez képest várható-e elmozdulás, mire lehet számítani. Azt látom, hogy nagyon stabilan tartja 1450-1500-as szintet. .
Itt egyenlőre erősen fogjak vissza mindig 480-470 re . szerintem ha mázlid van kaphatsz talán egyszer 440 ért..de én már inkább azt számolgatom mennyi ideig tudájk elhuzni hogy ne 550 legyen. Tavaszra bejelentenak egy 50-60 Ftos osztalékot szerintem.. Dunahouse a másik senki nem beszél róla. szépen átvészelte majdnem 600 Ft körül úgy az évet, hogy az Ingatlan bizniszre rnem éppen jó idők jártak. Jövőre jó évük lesz nekik is..
Pont egyszerre írtuk.:) A mínusz jelre írtam. Idén már úgy látom a fű se nő ,remélem jövőre bőséges lesz a Rába hozam. Mást nem tudok tenni csak várni és remélni.
Kisbüfik topikja