https://invst.ly/121zsy Tegnap beszéltünk az APP-ról. Szóval látszik a grafikonon is, hogy feszítik a kisbüfik idegeit és szinte 2 hónap óta nem történik semmi. Oldalazás megy 245 és 275 között. Egyelőre nem is várható más ,aki bírja még annak kitartást és sok türelmet kívánok. Egyszer minden véget ér.
Kedden megszavazzák,a pontokat szerdán mehet ,esetleg és ha jol értem ,14,fölé kéne lőni akkor, talán nem lesz oldalazás ,de ez pillanatnyi emelkedés lehet valameddig és utána ,szokásos esés aztán oldalazás valamely szinten,aztán hírfüggő,de lehet tavaszig ,kevés történés lesz.Lehet ez a részvény fekete ló,mert ennél sosem történt semmi,talán most.köszönjük a grafikont és elemzést
NORD: https://invst.ly/121yxh A kitörés után lezajlott a korrekció és utána 12-14 közötti tartományban mozgott. Itt is van egy 3 szög, de ebben még van hely és a jövőhéten töltődhet. Az aranykereszt megvolt és a Bolli szalagok szűkülése megállni látszik. Ha tippelnem kellen akkor én további "oldalazásra", kivárásra tippelnék.
No akkor jöjjenek az amatőr grafikonok. NUTEX: https://invst.ly/121yup Továbbra is baromi erősnek néz ki és szinte elfogyott a hely a 3 szögben és 13-on zárt. A jövő héten valaminek történnie kell és nagyon úgy néz ki felfelé áll a zászló. Első ellenállás 14,5 környékén, utána bőven 16 felett.
A Rába vétel nem vicc, komoly befektetés. Szerintem most eljött az idő amikor érdemes venni, persze tudjuk, hogy hol és milyen körülmények között élünk. Ezzel a kockázattal számolni kell, de szerintem ez nemcsak a Rába vételre vagy nem vételre vonatkozik.
Jogos, csak van egy nagy kulonbseg. En tudom ki viseli az "inget" te pedig csak azt tudod, hogy van valaki aki egy latszolag szep inget visel. De te tudod majd egyszer rajossz.
Gondolom mire utalsz, elfogadom , de azért tartsuk fenn a lehetőségét annak, hogy másoknak is lenne változnivalójuk... Ahogy a régi parancsnokom mondta: "Akinek nem inge, ne vegye magára, akinek inge, az gombolkozzon!"
Vicc kedvéért kellene vegyek rábát? :) Állampapírom meg hold accom már van…. Illetve devizában is mindkettőben. Mondjuk…. Először azt kellene tisztázni, ami miatt nem veszek magyar papírokat hogy mi garantálja nem lapátolják ki a hadzon 90+%át elsőbbségi részvénnyel. Amit lehetett olvasni. A másik csak technikai, tbsz adómentességgel számolunk e.
Igen megy ez nekunk.:)) Egyre jobbak vagyunk (lennenk) mar csak egy rossz szokasodrol kellene lemondanod....., de majd idovel rajossz. Mar sokan velem egyutt rajottek, de ugy latom neked meg kell egy kis ido.:))
Es hogy meg erdekesebb legyen a 'jatek' a Hold-nal is nyitok annyi ertekben egy online befektetesi szamlat. Tehat lesz egy 2033/I, egy Tbsz 23 es egy Hold szamla ugyan annyi indulo tokevel.
Igen, jogos igazad van.A pf- utan neztem az eves infla jovore varhatoan 17,9-18.7 kozott varhato. Igy valoban ki tud jonni az altalad emlitett 20%. De tovabbra is tartom, hogy 24 vegeig lesz a raba 2k. A mostani 15xx arfolyamot nezve az durvan 30%-ot jelent. Mivel a heten vettem 2033-at ( tobb millio) a jovo heten veszek ugyan olyan ertekben rabat is es meglatjuk mi lesz. Mar csak annak kell drukkolni, hogy minel elobb legyen a raba 2k, mivel ugye az allampapirral semmi tennivalo csak kamatfeliras figyelese naponta,hetente.:)))
Kisbüfik topikja