Melyik résre gondolsz és mekkora tf n?Wabiba megérkeztek a lejtő legények.Eddig vhol másutt szánkóztak.Ezen az árszinten ha broki szórakozna a korrekcióval azt úgy szívják fel,hogy min. 200 pöttyel magasabban győzi visszavenni.Ammeg 3k felett lesz.Persze ez csak 1 vélemény.
Hát, szeretetet ne itt keresd…. Törzsi háború zajlik, én pedig nem gondolom magam egyik oldalon se. Mármint pénzügyileg, politikai veleményem van. Mégha nem is valakik mellett, hanem ellen, dehát abból főzünk ami van.
Nem nagyon lehet, mert itt bátran lehet off-olni, a beírók döntik el miről legyen szó. Persze "szakma" is lehet ha van rá igény. Szívesen teszek fel grafikonokat, mert azok csak a múltat rögzítik és a jövőre vonatkozóan csak az én amatőr meglátásaim vonatkoznak. Konkrét árakat nem mondok csak lehetőségeket. Ebből adódóan mindenki maga dönti el mit csinál, nem tartozik "elszámolással" senki senkinek.
Itt jó helyen vagy, itt nincs törlés hiszen ez nem részvényspecifikus topik és itt mindenről lehet beszélni. Kár, hogy ezzel a lehetőséggel kevesen élnek, mert sokan nem szeretnek engem.
Kisbüfik topikja