Én nem értek. Aki amúgy felteszi a vagyonát és hoz 25%felett, az elött le a kalappal. Zsebpénzből én is tudok 50%ot. Vagy nullát. Vagy akár mínuszt is. Aztan ha elment minden nehéz visszahozni.
Annyit nem hoztak, de ugye ez elszámolási pénznem inflációjától us függ. Amit mondhatok hogy augusztusra végere hoztak idén 14-17%ot, euróban, dollárban 7- 8% környéke. Onlineban van alapdíj, de ezt meg tudod nézni az oldalukon. Ha tbsz akkor ugye adómentes.
Kivancsi leszek a holdra ezert is idnditottam egy tbsz23-al. Lesz osszehasonlitasi alapom is az ap es reszveny csomaggal. A holdnal van euros is vagy csak tervezik?
De, még itt élek, bár kb mindent eladtam, kiadott lakás, ilyesmi. Revoluton is amcsiztam, ezért lehet kiröhögni, nem annyira kis pénzzel. Én elengedtem a spekizést, max zsebpénz szinten, hobbiból, fel akarom tölteni a holdnál a tbszt “önjáróra” évente járjon le annyi amiből elvagyok, de az még évek. Aztán meglátjuk itt, vagy nyugatabbra költözve ugyanez amit itt csinálok, vagy valahova nem dolgozni, akkor nem kell belvárosi felár, bár valami kell a biztosítottsághoz. Remélem még addig elleszünk huxit nélkül. A tőzsdéhez se nem értek, se sikeres nem voltam, ne tőlem várj ötletet, jobban jársz :) Holdnak örülök ha bejön, én megbízok bennük, nekem rég van náluk pénzem, bár jóideig rokon neve alatt, amíg nem volt értelmezhető tőkém. A 2008as beszakadásnál volt valami egy hónap talán ami töredék százalék veszteséges volt, de azt azonnal visszahozta. Nagy csodát azért nem tesznek, de ez a biztonság ára. Az állampapír éves hozamát összességében azért augusztusi elszámolásban már verték, pmapit is pemápot is (a 8+%ost euroban) Szóval közösen szurkoljunk nekik :)
Ugy tudom, hogy nem itthon elsz. A kulfoldi reszvenyek nyeresegebol hogyan adozol, tudnal ebben segiteni? Nezegetten en is az amerikai reszvenyket, de eleg draga a vetel az Erste- nel es most mar duplan kell adozni is. A nemeteknel europai reszvenyknel nem tudom mi van, mert csak Fotex-m van, de azzal nem csinalok semmit es mostanaban oszti sem jon. Ha van idod legyszives megirni, elore is koszi. Ha meg az is beleferne, hogy milyen kinti reszvenyt ajanlanal az mar hab lenne a tortan. Eg,ebkent a Hold online vagyokezelest is neked koszonhetem, koszi.
Hát ok. Én azért aggódom. Gondoltam hátha tudod mitől nem lesz így ott. Mert addig nekem magyar részvény nem pálya. Bár nem hinném egy otp esetében így lenne. De nem tudom.
Kisbüfik topikja