A Nordnál tegnal annyira, de annyira kitömték a szerencsétlen Kisbüfiket 18ft ról lefelé jövet 60 milliós értékben, hogy ebből ma -30%-ot , -35% ot nézegetve vissza is dobtáka 5 millió ft értékben! Erdekes!🤣😁
Ugyanez, ezért tettem 3 pontot. Impluzusnak viszont úgy látszik, jó volt. Inkább azt figyeltem, hogy milyen jó ütemben indították meg, a Concorde nem igazán érdekel :)
Ilyen vilagot elünk, de tőlem fuggetlenul meg alakulhatnak nagyon jol a dolgok az Appnal, es szerintem hamarossan mehet is az arfolyam.A Nord az is nagyon erdekess.Valaki jaratja az arfolyamot. Oktober 22ig nincs mar sok kereskedesi nap!
az árfolyam középtávon mindig visszatalál az értékhez
az APP minimum 750 Ft-ot ér részvényenként (BVPS) - mostantól folyamatosan eredményt fog termelni bérbeadás tevékenységből (remélem BVPS-t nem számoltam el)
"A Társaság részvényeseire jutó tőke 92 949 674 EUR" - 2023Q2 GYJ-ből
akinek tetszik az vegye - akinek nem tetszik az adja el/ne vegye
Azt kellett volna írnom, hogy vegyétek, vegyétek, vegyétek? Akkor meg azért lennék szemét.Én legalább felvállaltam.Kellett a pénz a cégembe.Nem számítottam rá.Hirtelen jött.Én legalább felvállaltam.
aztán itt is jön majd a beírás hogy "adjátok, adjátok"
és aztán jön a beírás hogy "eladtam az utolsó darabokat is"
látom vannak itt, akik minden topicot körbejárnak és próbálnak felbeszélni - csak azért írom hogy nem kell mindenkinek bedőlni (mert páran még most is elhiszik, hogy amit a topic-okban írnak az valós)
senki ne hagyja magát nagyon befolyásolni, mindenki csak saját döntés alapján kereskedjen
Vazulnéni lehet most ébredt fel arra, hogy nyugdíj emeléséből max. 1 kiflivel tud többet venni a boltban mint 1 éve.Meg szerencse hogy a Harvardon vegzett fiara szamithat!
A céggel nincs gond részemrol, meg a vezetes is szuper, az ardolyam is korrekt, de van mindenhol par fura gondolkozasu reszvenyes. Nem Füves Farkasra gondolok most persze.
Kisbüfik topikja