Rendben, de varjuk meg a holnapi nap torteneseit, foleg azert mert holnap nem leszek gepnel. Csak mozi lesz es remenykedes. Vasarnap este rakok majd fel grafikonokat a jovo heti indulasra.
Írtam össze papírokat. OTP, Mol, MTEL, 4iG, OPUS, Appeninn. Ha van kedved csinálhatsz róla chartot meg beszélgethetünk róla. Ezekben még van forgalom lehet eladni tételt. BVPS-be még jók. P/E-be van ami jó van ami kevésbé.
https://invst.ly/129td1 Ígértem az Őrmester grafikont. Több mint egy éve kilépett egy másfél éves 6xx-9xx sávból. Azóta csak süllyedve a 3xx 6xx értékek között mozog, ami nem öröm az 1K felett beragadó büfiknek. Amit én látok az egy nagy kupac sz@r. Nem néz ki jól, én már bánom, hogy egyáltalán bele léptem De nincs mit tenni csak várni és reménykedni, hogy történik valami fundás dolog, mert az ilyen sz@roknál volt már rá példa.
sok a kötelezettsége és sok a követelése. a mérlege nem valami biztató. Ha a követelések nem teljesülnek ergó nem folyik be a pénz, a kötelezettség meg nő. hiába nyereséges. 737 millió ft rövid lejáratú kötelezettség, vevőkövetelés 623 millió ft.
Kisbüfik topikja