Balentum, chart alapján látsz valami kitörési lehetőséget a Nutexben? A topikban írta valaki (grafikonnal), hogy lehetséges... Válszod, segítséged köszönöm.
https://invst.ly/11ynqd Íme a nyomda. Nagyon jól néz ki, de számomra ez a vonat elment. Betöltötte az oszti rést és menetel tovább. 2K-nál nem látom feljebb és ebbe most azért a nyerőért nekem nem éri meg beszállni. Egy esetleges nagyobb korrekció esetén 1700 körül talán igen.
Kidobtam. Három baja van a wabinak az egyik a fő tulaj, a másik meg h sokan vannak 5000 környékéről azért rögös az út. Meg ott tételt nem lehet eladni. Fogok venni de nem nyolcszamjeggyel. P/e, eps, menedzsment, akvizíciók, gèpjàrműpark mind mellette szól. Nekem lassúbb mint az otp. De ez a lényeg mind két cég mind a wabi mind az otp erősen alularazott.
Amíg unatkozol inkább Wabi,kibaszottul stabil, majd ha látsz okosságot,átevezel. még egyszer a legnagyobb jóindulattal nézd már az ezüstöt, aranyat és az olajat.15-240 min.-ig! nagyon jó kereskedhető!
Nálam otp, alteo, wabi, mtel, nyomda, aw. Mtel korrekciozok de jó lesz. Pmáp helyett vegyél állami nyomdát az is tud kb. Annyit vagy többet. Nekem csak otpm van igaz, többivel szemetek.
A 2008as buktánál volt egy minimálisan veszteséges negyedév talán 1%, de azt azonnal le is dolgozta szoval nem rosszak. Az online résznél nemtudom a költségeket de nem kizártnhogy nulla, egy olvasást megér De befejeztem a reklámot :)
Kisbüfik topikja