ugyan már!:) aznap is szépet nyertem vele, a végén eladva 2990-en mindent, másnap meg visszavettem 2930-on és 2980-on azt pörgettem két napig:) meg a 3150-es vételt is ez így volt jó, de ma félelmetesen jó volt:)
nekem ma nagyon megy.... utolsó kötésem: 3367-3377 vétel és 3439-44 eladás de előttük volt már vagy 30 párkötésem:) ma nagyon jól mozgott 50-60 -70 forintokat
teganp daytradeltem az jó volt....aztán hoztam át mára is , az is jó volt....délelőtt még volt 1-2 jó daytradem, de ebéd óta sajnos egy pár veszteséges...
Naponta 4 alkalommal fél óráig van aukciós szakasz, amikor be lehet vinni ajánlatot vételre és eladásra. Ezeket egy algoritmus alapján kiegyenlítik úgy, hogy a legnagyobb darabszámú kötés jöjjön létre. Az aukciós szakasz végén minden részvény ugyanazon az áron cserél gazdát. Tulajdonképpen ugyanaz, mint reggel az ajánlatgyűjtési szakasz 8:30-tól 9:00-ig a tőzsde nyitása előtt. Adhatsz és vehetsz is mind a 4 szakaszban, nincs különbség.
Elmondanatok röviden, hogy hogy megy a kereskedés az EST-tel? Sosem mertem venni belőle, mert nem értem ezt a szakaszos kereskedést. Egy ár van egy szakaszban? És akkor egy szakaszban csak veszek vagy csak eladok?
igen, mindig nyitás előtt érdemes megnézni az ajánlati könyvet, bár ma érdekes volt bif-ben, egyszerre állt egy nagy eladó és egy nagy vevő, de aztán szerintem eltűnt a vevő, mivel borítás jött 1510-ig
Kisbüfik topikja