Ez nem árstopos, gonosz német multi ennyiért adja... Persze a Tescoban van majd dupláért. Na de engem nem ejtettek a fejemre, van hogy 10-20 dekát is megeszek egyszerre, azért meg persze, hogy bejárom a várost.
Én már részben el is vertem azt a kamatot, a pénteki utalás csak ma ért ki. Occsó a Lidlben a füstölt, főtt császár, csak 3000 ft/kg, és még finom is. :D
Sutogetnek meg szamolgatjak a kamatokat, aztan majd egyzer radobbennek, hogy a sok penznek 50-80%- ot csokkent a vasarloerteke. Nem baj mindenki a sajat hibajabol tanul a legtobbet, en mar csak tudom.:))
Sütögetik a kertben a szalonnát. Pezsgő már nincs mellé, az a pénz már elfogyott. Mondjuk a szalonna is elég drága, de mintha egy kicsit csökkent volna az ára. No de nem baj, mert a különbözetet az olcsó liszten megfogjuk,a szalonnát meg ugye kenyérrel eszi a büszke magyar. Vöröshagyma a Tescoban most 300, alma helyett lehet azt harapni.
Tőzsdeguruk meg próbálják újrarajzolni a grafikonokat. Na nem a részvényekét, hanem az életükét... Ej, ha csak még egyszer százszorozna valami, hány milliárdos lenne itt a fórumon...
Ott vannak az Opusban! Grafikon hogy áll? Már örömködnek, hogy 300 mindjárt? Saját rv , amiben nem szabad hinni DM ker ottone Set delta Richter stb hirdeti a saját rv azt óriási nulla hatás. Meg csak kiírják.
Tenyleg igaz sehol senki es nincs erdeklodes.:(( Pedig itt aztan lehetne trollkodni es szabad velemenyt elmondani, mert itt nics off es nincs "takaritas"!!! De ha nem nem, van elet forumozas nelkul is.
Szörnyű nagy égés, pénzel “ sztárokkal” tűzdelt klub és mintha körzeti 2 lett volna. Ner magyar BÉT ugyanaz a nagy semmi. Fejlesztik? Csak az irány rossz lásd opus delta appen felfüggesztés set ottone! Meddig tarthat az Opus rali? Már irogatják a vonat hasonlatot. Egy szám címe jut az eszembe Train to nowhere!
Kisbüfik topikja