Mit tippeltek? Meddig húzzák az opust? Újabb full kamu és beültetés. Nem változott semmi, - EU utál pénzt nem ad, infláció egekben - Balaton üres mint az állam brifkoja - háború még 3 évig menni fog a legjobb üzlet!
Na akkor itt a bet nyári szünet! Igaz jobb mint az őszi eső, de hamarosan jön minden kis opus app delta nordt amixa nutella wabika mindenbe! Delta és opus a “ kör” megcsinálta a nyári nyaraló pénzt. 40-50% akik most veszik azokra öntik.
Picit beleolvastam. Nincs igazad. Szerintem arra emlékezni fognak gyerekek, unokák, de a fórum mindenképp, hogy 100+milla tőke és 7 számjegyű kamatok mellett drágának találja a bolti kenyeret és ezt hasonlítja otthoni 149 forintos árstopos legolcsóbb lisztből sült kenyérrel, ahol munkaidőt, energiát nem számol. Ja és betankol minden árstopos termékből, ezt különböző boltok között rohangálva (hol-mi olcsóbb) és lehajol, keresi az 5 forintosokat az aszfalton.
A bet új nyári ringlise Opus le 4ig fel majd kb 750 körül azt is le és jöhet vmi másik? Opus nyári bolondság volt a csoresz beragadtak sosem lesznek 0 !
Igen rendben eljen, de ne kerkedjen vele es ne allitsa be kovetendo peldakent. Nyilvan nem vagyunk egyformak es senki nem kerulheti el a sorsat. Lehet " eszrevetlenul" is boldogan elni es elvezni a szerencset.
de itt nem értékmérésről van szó. nézd, az átlagemberek 95%-a ledolgozza az életét, vagy alkalmazottként, vagy vállalkozóként hónapról hónapra, évről évre gürizve, és mire elérné a nyugdíjat, már semmi nem olyan, mint 30-40 évesen. akinek megadatik, hogy ennél hamarabb lépjen ki a mókuskerékből (lottó, örökség, tőzsdenyerő :) - én azt nem tudom elítélni, ha él vele.
En az "egyszeru" atlagemberekre gondoltam es nem a nemzeti hosokre. Eleg csak mindenkinek a sajat mikro kornyezetere godolni, ahol nem biztos, hogy a penz a vagyon az igazi ertekmero. Letezik meg talan moral, becsulet es tisztesseg. En nem osztom azt a baromsagot, hogy mindenki annyit er amennyije van.(lazar ha jol tudom) Szerintem az szamit ki mit tesz. Nos aki nem csinal semmit csak ugy van es szamolgatja....????
Egy átlagemberre eleve max a családja emlékszik 2 esetleg 3 generáción keresztül. Ahhoz vagy nagyon jónak (sportoló, feltaláló) vagy nagyon rossznak (itt sajna sokkal hosszabb a lista) kell lenned, hogy évszázadokig tudja mindenki, ki voltál.
Kisbüfik topikja