http://www.zsiday.hu/blog/rejtett-infl%C3%A1ci%C3%B3 Tulajdonképpen ez is belefér a "rejtett inflációba", amellett, hogy etikátlan és elfogadhatatlan, amit a már meglévő napelemesekkel terveznek csinálni. Ha én ezt tudom nem invesztálok bele egy fillért sem.
thomashewitt007@gmail.com ide írjál, a csoport nem látható az FB-n, majd bejelölsz ismerősnek, nem is tudom, hogyan lehet felvenni, csak kirúgni szoktam, az egyszerűbb-:)XD
Én minden kommentedet figyelmesen, többször olvasom, akinek kis esze van, így tesz. Toljad ide vagy facebookra, szívesen venném ott is a mannát, ha tárgyalások függvénye, hogy lehet csatlakozni a csoportodhoz, aki privátban nyomjuk le. Köszi!
2020 januárban volt ez az összetűzés, akkor már szórta kifelé a giga pakkját, dereng valami, hogy engem és Notata99 nicket meghívott ebédre, vagy vacsorára, gondolom el akarta érni, hogy ne űzzünk gúnyt a loserekből a topicban, OTT1. Valaki még azt írta, hogy miattam nem lesz tőkeemelés, a stockholm szindrómára volt eklatáns példa, ahogy a "nagy" SPQR-hez álltak, minél kétségbeejtőbbé kezdett válni a helyzet, annál jobban csüngtek rajta.
Meg eladják a Román Bankot, elképzelhető h valamelyik Isztánban vesznek valami bankot nem lepődnék meg, de ettől még eshet. Ha p/e eps ebit ebitda alapján néznénk cégeket 1-2 már megszűnt volna kb.
Én is bizonytalanodok OTP-vel kapcsolatban, 9.000 alól van sok papírom tudod. Papíron jó, de a MOL is rendben van papíron aztán hol az árfolyam? Vagy ott a csóró Appeninn ott is hol az árfolyam?
Kisbüfik topikja