Bocsi, akkor én félre értettem, mert azt hittem csak a magyar ( talán nem véletlenül) EP képviselőkre gondolsz. Így már értem, de ez nem lesz egyszerű, mert ahhoz egész Európának bukni kellene. Az meg valószínűleg egyelőre nem lesz. Persze lehet majd OV "meglékeli" a hajót és felgyorsulnak a dolgok.:)))
Csak röviden válaszolok (+vitát sem szeretnék itt generálni): nézz rá az EU gazdaságára - a bevezetett embargó lényegében (i) lassan és biztosan versenyképtelenné teszi az EU cégeket, (ii) elszegényíti a lakosságot (idő kérdése csupán), (iii) totál függőségbe taszítja az EU iparát, de cserében legalább lényegében HATÁSTALAN az oroszokra nézve (csak egy példa erre: az EU által most meg nem vásárolt nyersolaj egy (jelentősebb) része Indiába kerül, ahol finomítják azt, majd a finomított termékek jelentősebb részét felvásárolja az USA (mondván ez már nem RU olaj). Vagyis az EU-t leszámítva gyakorlatilag mindenki profitál a háborúból - ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy az EU-nak is profitálni kellene, de az (USA megrendelésre végzett) ön-tökönszúrással célszerű lenne felhagyni.
Uborkaszezon van. Csak olvasok és tanulok: "dryvit+legres+vakolat"????? - "északi terasz" direkt ???? és kár, kár. Óvatosan ezekkel az infókkal, mert eszméletlen badarságokat tartalmaznak. Szóval szűrőket bekapcsolni.:)))
A RU/UA viszonylatot értem, de az EP képviselőket nem. Kivel, mivel van problémád? Kifejtenéd, mert tényleg érdekel, de nyilván csak annyit amennyi publikus
sosem fogják.amcsikat imádják.és az amcsik a világhatalom és marad igy is,végig.hiába dumálnak itt két világrendszerröl meg uj világrendröl marad minden ugy ahogy volt-aranykor nélkül-
Szia Balentum. Nem tűntem el, csak éppen nincs mit mondanom - várom a RU/UA buli végét. Illetve várom, hogy mikor takarítják már el a brüsszeli hazaáruló EP-s képviselőket, de sajna erre még nagyon sokat kell várni. Addig meg csendben vagyok! :-))
Ő azt gondolta, hogy én, mint fő gonosz helyeseltem pantya 100 beírását. Persze két beírás volt és csak az egyikben volt a durvaság, ami valóban törlést tiltást érdemelt. A másik már véleményes, de végül is tök mind1, ott vannak a sikeresek, itt meg az irigyek, oszt jó napot.;)))
Ju tényleg a legnagyobbak egyike! Nekem a meló miatt már nem megy semmi oly jól mint régen, a memom is megkopott! Talán már Körmenden izgul? Hajrá Falco!
Kisbüfik topikja