Módosítottam a topik nevét, hogy "megfeleljen" a mindent tudó és mindenben a legsikeresebb, a legjobb, a leg......"szupermen" állításának. Ő már csak tudja, hogy ki mennyit is bukott pl. ebben az évben.:))) Én pl. csak nyertem. Akkor hogy is van ez???:))))
Aha de megcseszhetem, ha lehúzzák a rolót, a rv tulajnak csak a ló kuki a szájába!! Set és Ottone hasonlóan néz ki! Valaki azt írta , hogyha lenne óriási szerződés akkor nagy gap up nyitnának. Lehet, de a rést akkoris betöltik. Szóval akinek nincs ugyanúgy jól járhat!
Nem vagyok meglepve, újból igazolódott amit régóta tudok: 2021. 11.18. felfüggesztés 2022.06.03. kitiltás Persze a bejegyzések törlésével, hogy senki ne láthassa többet és ... Legalább a többit is törölted volna..... Sebaj az a lényeg, hogy neked naponta összejön 3 kör nyerő.:)))) Én meg eltengődök a nyomoromban és a rengeteg bukóban.:(((
A szar magasztalo kifejezés ezekre pl megakran egy bt szintű 500 kg munkabírású darus ceg 😬 Ezek mind higfos ok az Ottone nal az élen!!!!! Rem visszajön!!!! Mester nem tudja véletlen?
Kisbüfik topikja