Josda: Delra lufiba be sem merem írni nagyon rossz a jövőkép!!! Nagyfogú Mary kártya ujra de mellé kijott a kapa!! Azt jelenti hogy befog szakadni!! Én ma adtam a 103 szarbol inkább bukják 32% t mint 80% t!! Most jon a kisipolt rész a tetves azt meg hasonlot delta meg szekta!!!
Kb Nordtelekomban keg sztori készül?! Nem is ertem már 5 éve ki kellett volna vágni őket!! Ezért is fos a magyar bet mert máshol ilyen ceg nem lehet 1 percig sem a tőzsdén!!
Most a fórumában azt olvasom lesz vmi és vhogy azt erzem a Set marad korrekt, ellenben a delta szekta szerdai vmi de azok kamuznak!! Delta nal az ottone ban is biztosabb helyen van a penz!
Ha sok víz van, akkor 15-ért megérné venni. Most úgy is az arabok megismerik a magyar vizet a világkiállításon és jönnek ide érte. Lehet hogy olaj helyett vízvezeték épül.:))))
Nem tudom !!de aggódom meg lehet Metwolf visszatért forumra azt már az LM menekülnek ki mert megy le 15 re A Set t szidják drága Orbok urat aztán sokkal szebb a jövőképe és biztonságosabb papir!!
Futur? Most beszéltem egy szekszárdi elokelovel azt mondja h nem lát mozgást a futur telephelyen ?! Igaz ez? Meg allitolag apad arrafele a vízkészlet? Hostrucc és Attilaport hol lehetnek? Lehet már munkanélküliek?
Kisbüfik topikja