Jújjjj, Ti itt vita-szórakoztok...😇 Nem veszitek észre, h. péntek éjjel felminősítettek bennúnket?😎 Ja nem, énsem vettem észre!😪🤢 No, itt a baj! Gyerünk tovább!🚴♀️
Na fasza megvan a hangulat csak a papirok csesznek ra!! Autowallis egyik Lm tag sir h hogy adja a lock up s 😃 Van egy menő ismeros akinek 1,3 millió wallis van mondta kegyetlen lesz lehet ő os dobja már most?!
Ne mással takarózz, válaszolj normálisan és ne nagyképűsködj, persze tudom Neked nem könnyű.:))) Leírtad, hogy provokállak csak azt nem tudod leírni mivel. Ment a jel.
Nem nehez ra valaszolni.Mas tudja :) Amugy szurke gemet videozok es megfigyelek kozben.. nincs idom a semmire https://kepkuldes.com/image/SqO44u Telos kep, ezert nem a legjobb :)
Hát ez az. Amikor "bevádolsz" valamivel és meg kellene magyarázni, akkor "hagyjuk". Egyébként igazad van hagyjuk, ez vagy Te és ezért kapod tőlem mindig a -jelet.
Én egyszerűen csak irigylem, hogy mennyire sikeres vagy mindenben. A telón rajzolt "egyszerű" chartjaid pedig kifejezetten tetszenek. Tényleg ezt most komolyan mondom.
Akkor olvasd újra: "aki a füles csészék világában is járatos talán kérdezz tőle" Ugye érthető, hogy nem én kérdeztem, hanem javasoltam valakinek, hogy kérdezzen Téged mint szakértőt. Nekem Téged provokálni, miért is kellene?
Te: "Nem értek az ingatlanokhoz, de itt a fórumon van hozzáértő, aki a füles csészék világában is járatos talán kérdezz tőle.:)))" A provokalas mindig megy/ment. Utana nem ertesz semmit
Kisbüfik topikja