Ha jól rémlik kb 10 éve Pany sokáig 1200 kornyeken állt szóval sztem az most sem lesz máshogy, húztak rajt egyet. Set? Minden héten már 😬 ha bejön tényleg nagy ember vagy! 60k BUX ok delta meg 38 Futurban 100 t írtak talan majd 2031 ben! El is vesztem simán a fogadást majd Metwolf kifizeti!!😬
Jó lesz a Panny venni kell. Hajrá. A héten a SET-nél is pozitív fejleményeket várok, sőt a BÉT is felülteljesítő a világhoz képest. Cél a 60K-s BUX.:))))
Shiba coin 1 hete vettük amcsi haverral ma már dupla 0,000014 most 0,000032 !!! Ilyen pannergy 30% emelkedés meg delta évekig várás közben a pénzed penzetek meg nem lesz elég egy túrós batyura!
én még hozzá tenném, hogy ezt a búskomor nótát is rég ki kellett volna cserélni valami vidámabbra, vagy írni egy újat. Na majd talán a következő ciklusban. :D
Tökéletesen látod. Ez az énekléses erőlködés is szánalmas és mű volt, mert látszott az erőlködés és a "dallamtól" való eltérés. Szerencsétlenek próbálnák leutánozni más országok pörgősebb éneklését, de a mi himnuszunk nem olyan, inkább némán hallgatnák és elgodolkodnának, hogy mit is kellene majd tenniük a címeres mezben a győzelemért.
Persze a kötelező himnusz és a csapat magasztalása úgy sem maradt volna el 😃 Annyira ,de annyira szánalmas ez az egész magyar foci!! Nem kurvanagy hazafias érzelmekkel kellene énekelni a himnuszt, hanem cseppet meg kellene tanulni focizni 😂 És ebbe ölnek százmilliárdokat, holott más területen ezerszer nagyobb szükség lenne rá!!! Szánalmas milliomos divatficsúrok kétballábas bénázását láthattuk ismét😂
Bejött az 1 gólos különbség csak pont fordítva mint ahogyan én gondoltam. Nincs mit mondani, mert ilyenkor szokták mondani, hogy nem kell megmagyarázni hanem nézzetek a tabellára. Nálam Szoboszlai nem lenne válogatott, mert ilyen "alibi" focira részéről semmi szükség. Inkább lenne egy olyan, aki nem olyan nagy "sztár", de szívét lelkét kiteszi és "felszántja" a pályát. Szerencse, hogy nem volt közönség, mert nem tudom, hogy a nyújtott teljesítmény után lett volna e közös énekelés???:))))
Forrnak az indulatok többeket kuldenek ki a forumbol! De ez a mocsadek atvero cégeknek koszonheto főleg a rohadék delta akik csak hazudnak megksrositanak tönkretesznek csaladokat!!! Na jovore jönnek a migransok majd 3-4 t felkarolok veszek nekik “ jovot” fejenként 5 millióért Deltat azt fel év múlva fiúk marcsak 1 millát ér lesz kgy itt Pesten azt mint volt Párizsban majd inteznek a sorsunkat és akkor jonne ujra az 1,5 arfolyam!!! 😃😄😃😬🙏
Én máé eladtam jo kor volt és plusz gyors 985 vetel kiment 1070 A delta amire faj a fogam 37 Engem onnan a semmiért kitiltottak mert 19 hónapja lattam h átvertek mindenkit!! És akkor van még olyan aki jó pofizik nekik a kgy n azokat kellene a folyoba
En azoknak nem teszek be chartot, akik engem lehordanak, kinevetnek, alaznak. Gondolom ertheto. Ahogy megbeszeltuk, ennek ellenere Beke! Sikeres kereskedest, sok penzt nektek is! Udv
Ja ha neked ez teher, akkor ne tedd. Én csak azért nem rakok be chartokat , mert amatőr vagyok és nem szeretném, hogy a hozzáértők "lesajnálják" az én kezdetleges próbálkozásaimat. De te profi vagy és a chartok megállják a helyüket. Ha nem teszed ide megtalálom - ahogyan eddig is - a szokásos helyeken csak gondoltam, ha itt van akkor az is láthatja, aki egyébként nem keresi.
Reszemrol is beke. De most komolyan gondolod, ahol allandoan cinkeltek, egettek, lejarattok, nem segitek semmit a chartommal, otletemmel, ide jovok plusz munkat vegezni? Vagy ez is a szokasos vicc resze?
Kisbüfik topikja