Nincs semmi gond, a mindig tanul az ember. Továbbra is marad a "morzsák" összeszedése, de csak titokban. Mindenki úgy boldogul ahogy tud, nem kell arról senkinek tudni.:)))
Ilyenek ezek magyar betegség ha vki törekszik magatol önszorgalomból elsajatani vmit inkább kinevetik!! Meg állítom h kb 3-4 kulsos “ vakon lévő” ember vagyunk a kb 10-12 belsos közt akik új feladatokkal új nickekkel jönnek!! Ha van pl 200-300 millad bármely sztenderd papirban van fénylő alagutad is mert félnek toled h nem azt teszed amit elterveztek!! Premium már kevesek mivel intezmenyiek nem fognak ezekkel leállni!!
Most telón vagyok, de holnap beteszem. Illetve nem tudom, hogy betegyem e, mert az én amatőr chartjaim gondolom sokakat megmosolyogtatnak, hiszen én is látom a profik ( Metal, Zsimo, Macika, stb) chartjait itt a fórumon és hozzájuk képest én csak óvodás szinten vagyok.:)))
Jó lenne, de úgylátom már megint túl nagy álmok szövődnek a SEt topikban. Én a várakozások felével, harmadával is elégedett lennék, mert nagyot mondani könnyű csak, hogy ebből mi realizálódik az már más kérdés. Hogy ne kapjak sok mínuszt azt modom, hogy VENNI, VENNI!
A SET talán 60-ig elmehet, de utána annyian fognak realizálni(menekülni), hogy nagyon nagy dolognak kell történni, hogy tovább vigye esetleg 100-ig. Az ilyen 1K-2K-3K várakozások meg teljesen komolytalanok jelen helyzetben SZVSZ.:)))
Kisbüfik topikja