néhány papírgyümölcs beért mára péntek óta, nem csoda, ebben a nagy melegben:) opus: 446-os vétel kiment 464-en /800 darab 9 óra 31-kor/és 450-es vétel kiment 468.8-on / 9 óra 55-kor 1300 darab/, még gépnél sem voltam:) már csak 460, 469-es vételek vannak meg, 2K, elmúlt a houdini-érzés:) futur: 84-87-es vételek kimentek 93-on /9300 darab/ és vettem bűzrókát 540-en, de a felét kiküldtem 576-on eddig ennyi ----- szép nyári nap:)
Talán a tények állása ugyan az, csak a kiértékelési mechanizmus más. A macska az egérnek veszély, de lehetőség is egyben (ahol a macska ott kevesebb a konkurens egér), a gazdájának hasznos lény , vagy játszópajtás, fressnapf-nak üzlet, a kullancsnak végtelen eleség... Stb...
szégyen a futás, de néha hasznos--alapon a tegnapi 441-es vételt kiküldtem 453-on /csak 800 darab/ huhhh, már houdini jár a fejemben, nem a konzumosok:)
fiúfütty, szép kis vigasztaló számot írtál be, de el tudod képzelni, hogy a konzumosok, már aki nem szállt ki, hagyják, hogy 200-at érjen továbbra is a cuccuk? vágóhíd-társaság? bár nem tudom, kik lehetnek még benne konzumban, én már a split után 305-nél dobbantottam , lehet, sok nagy is kiszállt végleg ezek szerint, a te számod szerint reménytelen a két papír hát, még nem győztél meg de a saját káromon majd biztos tanulok még friss a beragadás, ilyenkor még nem szoktam menekülni, legfeljebb pesszimistán veszek alá
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)