vihorászok:) egy ÉLMÉNY az opusban kereskedni:) természetesen a 469-es vételemet nem adtam ma reggel, aztán mentem lefelé vételekkel, 460, 455, 450, itt már sokat vettem, az volt a szerencse, hogy közben pattogtak ki futur-eladások, így 466-ot is tudtam csípni, de a 466-os és 450-es vételek már kimentek:) a mai nap legnagyobb nyereségei eddig futurban jöttek össze, nem opusban, ahogy tegnap gondoltam:) de ez a szép az egészben, minden nap egy sor meglepetés:)
Törölt felhasználó2019. 06. 27. 10:17
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kicsit koplaltatják a gömböcöt, de majd meghízik egyszer.:)
iszonyúan megkínozták a két cégben bízó embereket az elmúlt időben itt az ideje az "édes bosszúnak" :) konzumot 424-nél kiáltottam ki "gőzmozdonynak" és hova pöfékelt :) én a városligeti közlekedési múzeumnál sokat álltam a 424-es mellett és ledöbbentett, mekkora félelmetes szerkezet 2017-ben csak erre a monstrumra gondoltam, ahogy kereskedtem konzumban:) azt a 424-es érzést várom most újra de a gömböccel :) ki fog törni, mert benne a konzum:)
pont ezt képzeltem el magam előtt, - ugyanaz a két évvel ezelőtti őrült nyári menet meg fog ismétlődni... emlékszem hogy szeretted a zászlóshajót, a konzit ahogy nevezted . most dupla erős lett a hajóvonta :))))
Anno irtam is, hogy gyakorlatilag alig várják a kisbufik hogy vehessenek már végre , és most hogy van benne potenciál , gyakorlatilag rá fog mozdulni újra mindenki úgy mint 2017 nyarán
most a 435-ös tegnapi vételem gondolom, hogy tartom, de ma 2000 darabbal próbáltam nyerőt realizálni 455-től 480-ig, az sikerült is, és 469-en kaptam vissza a zömét, ez lehet a "mozgórész" vagy "pörgetős"
ha ilyen távlatokat látsz az Opusban - szerintem is már nyitott a pálya előtte - akkor lehetne a pakkod kettéválasztani, csak a felét pörgetni napi szinten, a másik felét pedig kitartani tartós befektetésnek.
olvasgattam ami est-et és futurt illeti, véletlenszerűnek látom a lenyomást és a felhúzást bennük melyik nap ki győz ---- alapon nincs irány, mert nincs hír bennük opusra most azért figyelek, mert a konzumosok is bekerülnek a képbe, ott pedig tudok egy-két nagyon nagy játékost, akik ki fogják használni a változást plusz: hatalmas "kínzást" végeztek az opus-konzumban az elmúlt időben logikus, hogy a konzumosok most a gömböcöt nyomják felfelé, létérdekük valójában a cégeknek is létérdeke, hogy ne a posványban fetrengjenek szóval én most a kispapírok közül az opusban látom a hatalmas nyomáserőt a felfelére tévedhetek persze de nem gondolom és miért mondom ezt? mert azokkal ellentétben, akik azt írják, adják az opust, ez nem igaz nem adják, hanem veszik ezt mutatja a mai végeredmény a tegnapihoz képest 550 ---- 570 ezt bizony veszik
nézz át ha időd engedi az est szektába ott tegnap és ma kifejtettem az álláspontomat de nem vagyok népszerű mert az igazat írom (mondjuk nem kell, hogy érdekeljen) de én az őszinteséget szeretem. további szép estét NEKED:)
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)