szia zsoltee, est ma brutálisabbat ment, mint futur, pedig fordítva vártam már találtam egy jó oldalt, amit Hathor küldött, ott mindent egyben látok , köszi én sem tiltottam még sosem, megpróbálok olyan rendes lenni, mint te:)
sziasztok, ez a jó kisbüfi-topik ne süllyedjen el zsoltee, jól emlékszem, hogy te is benne vagy futurban? ma szépen kezdett megindulni, vissza sem esett
a másik ----fontosabb dolog--- amit kérdezni szeretnék, tudsz-e olyan oldalt, ahol a dax és az amcsi tőzsde látszik együtt, future és aktuális ezt ezen az új felületen nem találom
szia zsoltee, lehet, vak kérdez világtalant, mivel te nem szoktál tiltani a topikodból, de talán hamarabb rájössz, hogyan kell, mert a "leves" topikban, amit létrehoztam, már szivárognak be a provokálók, viszont hiába próbálok törölni ilyen rosszindulatú személyeskedőket, nem működik van ott egy moderálás lehetőség egy zászlóval, de hiába nyomok oda, semmi nem történik nem szeretném megvárni, hogy az összes provokáló megint beőrjöngjön a topikomba
Hajra mindenki igy a helyes! Longosok es a long! Bar sajna bizti meg kell majd idovel tanulni es szokni a shortot is rem jo távol még az ido !! Kulonben sok nick eltunt az estm bol
Szia, nem teljesen értem a célzást, csak sejtem, tévúton jársz....Ritkán, de veled is előfordulhat, hogy tévedsz, egy fejfájásban és lakásfelújitasban is rémeket látsz.
Az Est miatt nem irok be tobbet tredet, volt bőven negatív impulzus olyan fórumozoktól is, akiktől nem vártam volna. Meglátásokról szintén nem irok, ahhoz kevés a TA és egyéb tudásom, pont kb. senkit nem érdekel. Egyebkent meg, hiába is irok neked bizonyos papirokról, a döntes a tied:-)
egyszer már köszönhettem neked egy szép nagy nyerőt most másodszor akkor ez már nem véletlen az ötleteid , meglátásaid nagyon jók, én inkább mongúz-féle vagyok, ráharapok egy papírra és akkor sehallselát- leszek, ez is gyakran bejön, viszont a te meglátásaid úgy jók, ahogy vannak és a bátorságod is nagyon szeretem és egyáltalán nem értékellek túl ennyit megérdemelsz, hogy mások is tudják, két nagyon jó meglátásod már bejött nekem is
ide is beírom ---- egyrészt, hogy a zsoltee topikja ne süllyedjen el ---- másrészt, mert szeretnék valakiről írni, aki már nem aktív fórumozó. pedig nagyon jó ötletei vannak zsoltee-éknak nem kell bemutatni lizabellt, szuper jó meglátásai vannak, neki köszönhetem, hogy beszálltam nord-ba pár napja és sikeresen nyertem benne köszönöm neked lizabell okos, cselekvő nő és ráadásul gyönyörű csaj :) / ez itt a reklám helye/
ó, hát persze, hogy opust nem adtam:) viszont: 18K-m maradt péntekről est-ben 109.2-től 111-ig ezek ma mind kimentek 116-118 közt nyereség est-ben: 106570 forint forint:) és azt hittem, más nem is lesz, de vettem kpack-ot 14600-on 7 darabot és kiment 17000-en záróban, így onnan 17000 forint még bejött, összesen ma 123700-at kerestem:) ez megint egy nagyon szép nap lett:) kedvenc futuromban kaptam ma 111, 110.4, 110-en adni nem tudtam ott lehet, pumukli működik, hogy 105-ig leküldje:)
valószínű nem normálisat írok most, de van egy meglátásom richter feltámadás miatt jutott eszembe azt gondolom, hogy a kispapírok is mennek még egy utolsó nagy kört le lehet ugatni de én e szerint fogok "működni" jövő héten ha majd beragadok, jelenteni fogom, ahogy eddig is ha nem ragadok be, jó lesz a megérzésem ugyanis: ilyen nyomorult árfolyamok mellett nem lehet lezárni egy hatalmas felívelést na, majd meglátjuk
Ez csak egy vélemény volt. De nincs mit. A legutóbbi 499 ig tartó körben lefelé én is elkezdtem venni, mondván 60 pont esés után már jön egy felpatt. Hát nem jött. Be is ragadtam vagy 6 hétre. Úgyhogy elég óvatos vagyok ezzel a papírral. Inkább lemaradok mint beragadjak.
most eszembe jutott egy nagyon régi történet, amikor még nem online kereskedtem, hanem brókeren keresztül a fotex-ről volt szó anno, kérdeztem a bróker véleményét, meglesz-e a 400 azt mondta, biztos meglesz de kérdeztem honnan tudja? azért, mert 387-en végzett,és nem 382-n vagy 383-on, ebből lehet következtetni akkoriban nem voltak robotok, csak emberek és a 387 azt jelentette, hogy meglesz a 400 és tényleg meglett a 400 fotexben :) ha most is ilyen könnyű lenne.....:)
Én beálltam eladni 399-re, hátha visszateszteli a letörési szintet. Legmagasabb vételem 383, legalacsonyabb már nincs meg. :D Nem várom benne a csodát, mint estben.
persze zsoltee, tudom a történetet, bár én mindig "konzumos" voltam a párhuzamos felfutásban , most csak az a kérdés számomra, hogy közel 1 milliót hagyok benne "parkolni" vagy kiveszem és másban dolgoztatom a pénzt szóval a kérdés nekem hétvégére: eladni kb nullában, vagy várni a 400-at persze tudom, hogy a döntést úgy is én fogom meghozni de azért érdekel a véleményetek
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)