""a többit viszem tovább" nem vittem amikor másodszor is lerántották, aztán felhúzták, eladtam a mai összes vételt hogy jól tettem-e, holnap kiderül megfogadtam, hogy enefibe soha többé nem ragadok be egyetlen vételt tartottam meg, a tegnapi 540-est ahhoz, hogy azt ne pluszban tudjam eladni, holnap minusz 20%-on kell lennie de nagyon szép nyereség lett a mai enefi-kereskedés , szóval nem bántam meg, hogy belekaptam, csak szorulni nem fogok benne, az biztos futurt kaptam ma 87.4-en 1200 darabot, sikerült eladni 91.4-en sajnálom, hogy legyengült, a tegnapi 90-es vételemmel nem is tudtam mit kezdeni opust nagyon unom már
úgy is lett:) kaptam 638,632,622,614 és 602-n ezekből a 602-es és 614-es vételt adtam oda 690-en:) a többit viszem tovább futur viszont gyenge lett, opus is, tehát csak egyharmadban jött be a tegnapi várakozásom
ja, és még valami: állandóan jönnek és írnak nekem, hogy el fogom veszteni a pénzem, mert nem ta vagy akármif@sz alapján kereskedem nekem írnak, aki 30 éve tőzsdén van és mit tesz a tőzsdeisten? segít nekem nem TA és akármi@asz alapján, hanem megfigyelés alapján
az tény, hogy a portfolio-értékem hatalmasat ugrott a futur és a set miatt 73-as futur és 450-es set ----- kínok kínja volt ebből a kettőből volt a legtöbb lefelé vételben is
pár napja még 73-75-re 20K-kat adtak elkeserítő volt nézni eléggé a 79.1-es legalsó vételemmel meg a 80-on álló 25 ezres majomeladót jó, fátylat rá, ma azért sokkal vidámabb vagyok opusban is vidámabb vagyok sokkal
hát igen, a mocsárhalászat 79.1-en is azt hittem, isteni mocsárhalászat lesz futurban, aztán hetekig ment a mocsárharc 73-75 körül de végül is azt kell nézni, ma megvettek tőlem 9300 darabot 93-on eddig szép
az est most tényleg mocsár mindig megfogadom, hogy ha kapok 80.2-n, megtartom legalább 85-ig, de nem érdemes futurban mindig érzem a hatalmas eladókat, még ha fizikailag nincsenek is ott az eladóin nehezen vettem ma vissza 90.5-90.9 közt, mert emlékszem, milyen elképesztő magas vétel a 73-hoz igaz, 93-as eladás után "illett" valamennyit visszavenni de már írtam, mindig túl optimistán veszek vissza az opussal hoztam a példát szerencsére abból majdnem mindet "kihoudiniztam":)
Mai Hír mutatja, hogy a mocsár mindent magába szívott. Ez amolyan 40es mocsár, csak már 75-80 közt alakult ki, a kövi mocsár szerinted hol lesz? Szerintem bőven a mostani ATH felett. :) Kávé, nyugágy, napernyő. Majd ősszel ráérek megnézni, hogy megütötte-e a 300at egy liter víz ára :) Nálam is pihen 6 jegyű pakk. (Nem sok, 2-vel kezdődik)
ezért szeretem igazán a tőzsdét egyik héten még a 73-as eladások mellett reménytelen az én 10K-s 79.1-es legalsó vételem, másik héten, pl. most milyen jó lenne, ha lenne 79.1-ről vételem :)
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)