Én 4.-nek számolom a 80 tesztelését, mert egy korábbinál nem sokkal emelkedett így azt nem tekintem annak, minden egy tesztel a támasz gyengül, a legneccesebb próba jön most, nem biztonságos most belevenni.
az a baj, hogy sosem látom előre, hol lesz az alja valaminek, ezért sokkal mélyebbre is állok, set-ben ma 496 volt a legalsó beállóm, fölötte 504, 508, 511 mint írtam, figyeltem, figyeltem, aztán léptem fontos nap volt ez ma set-ben, lerántották 100 forinttal és alig épült vissza tehát várható, hogy holnap megtámadja azt a k@rva 460-as rést, ha a nagy eladók is úgy akarják est-ben 80 volt a legalsó beállóm, ott rengeteg vevő volt, de tudtam volna alább is venni, ha lezúzzák és igen, jogos az 580-as felvetésed, de olyan erővel csapták le már reggel 551-ig, hogy eszem ágában nem volt beállni oda
de rohadt unalmasak ezek a zárás után beírt sikertörténetek... set ben még 580on terveztél vételt, de "természetesen" láttad előre, hogy közel limites nap lesz, tehát majd ott veszel... persze ha meg 550 körül lett volna a napi alj, akkor meg ott vettél volna. a fő baj amúgy, hogy van, aki elhiszi, amit irogatsz...
mindig napközben dől el, mire fogok koncentrálni , ezért nem érdemes előre mondanom semmi autowallis, semmi waberer, csak est és set est: 82, 81, 80.6 -os vételek kimentek 84.3-84.6 között nap végén /igen, megint kaptam mai aljon, 80.6-ra talán én álltam be egyik elsőként, de nem mind a 7050 vétel volt az enyém/ set: csak figyeltem, figyeltem, és 511-től 504-ig kaptam, de ezeket el is adtam 534-539 közt elég borzalom lett a set, de majd meglátjuk, hol fog aljat én megyek utána ja, az akko is kiment 23200-on:) érdekes, hogy mennyit támadnak, lassan immunis leszek rá
Ez pont az a topik, ahol Éva is leírhatja, amit szeretne, sőt még te is, ha normálisan teszed. Ha pedig nem tetszik, elhúzhatsz innen nyugodtan, nem fogsz hiányozni, hidd el, Éva jobban hiányozna.
e-mait egy sort írtam magának, hogy magam kereskedem akko-ban, és nem kívánok részt venni a maga által szervezett buliban ezt maga akkor tudomásul vette, megkérem, ne hazudjon rólam
holnapra: vételek: est: érdemes már venni tovább, ha rántják le richter-gagyit is érdemes venni 5050 alatt set: gyorsuló esés jöhet, 580 körüli vételt tervezek akko: 23000-es eladást tervezek
Hát nem tudom, sajnos mostanában valóban sok a személyeskedés a fórumban, meg a tuti megmondása. Sajnos ez nekem sem szimpatikus, régen sokkal szakmaibb volt. Van néhány mókás nick, akik oldják a hangulatot, de régebben valóban jobb volt. Lehet a 21k körüli árfolyam, meg a várakozás hozta elő ezt a helyzetet. Remélem, ha megindulunk, akko minden jó lesz! :)
helyesbítés: "félőrült " helyett "félig örült"-et akartam írni azaz aki félig örül, félig méltatlankodik , de főleg másokat szid és lenéz ezt nagyon sokszor észrevettem a beírásain mindig úgy ír be, mint akinél a tudás egyedül
est-hez egy megjegyzés: nagyon szeretem a "gyors rontásokat" 93-as előző záróhoz képest ma 86 a 76-os mélyebb ütés 10 forintra van innen már szép lesz lefelé venni szerintem /bár 87.1 és 88.1-ről is szorulok mára /
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)