tekla az egy régi magnó? :) hihetetlen, 5800 darabot el tudtam adni az estből 95-ön és 97.3-on azt hittem, sosem szabadulok belőle, örökre 80 lesz remélem, pórul jár az, aki est miatt "bántja " a set-et vagy futurt
Napi limittel emelkedett az Est Media árfolyama2019.07.10 14:47Évek óta zajlik az Est Media kálváriája, a mostanra teljesen üres, bevételek és profit nélküli tőzsdei cég piaci kapitalizációja jelenleg is megközelíti a tízmilliárd forintot. A társaság legutóbb akkor került a befektetői érdeklődés középpontjába, amikor a cég igazgatóságának tagja lett Papp István, aki korábban a Ciscónál, a T-Systemsnél és a Microsoftnál töltött be vezető pozíciót.Az Est Media ma nagyot emelkedett, az árfolyam a 80 forintos közelében találhat szint közeléből pattant fel, amely az elmúlt hónapok során többször is sikerrel állta útját a további esésnek. Az árfolyam napi limittel is emelkedett ma.
még találtam 1800 darabot 90-ről, az kiment most 97.3-on ---ez est milyen furcsa leírni az ezeréves 80-as után:) viszont a set-et szerintem egy est-őrült rontja ---- franc
basszus, hogy minden egyszerre történik, megint fáj a kezem:) találtam 4000 estet 88-ról, azt odaadtam 95-ön:) futurt is kezdik visszarohasztani, kaptam már 97.7-en
mézcsepp, remélem, már nem ragadsz opusban én nem vettem ma sem, pedig vicces volt a 424-es eszembe jutott róla a konzum gőzmozdony szóval én 469-ről figyelem, mi történik benne, a portfolio-értékemnek használ egyelőre, hogy jön fel:)
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)