Köszönöm! Délelőtt jó ideig nem volt netem, hogy reagálhassak az írásodra. Örülök, hogy neked egyből leesett és összekapcsoltad a hétvégi írásommal. Hathornak nem sikerült ugyan ez. :D
ma kiment 93-on 9300 darabom, de visszavettem 90.9 és 90.5 közt pár ezret, csak ilyenkor mindig eszembe jut, hogy 73-on dobálták és az én 79.1-es vételem sokáig nem "játszott" eladási tételként tegnap és ma már végre "labdába rúghattam" eladásban, de nem felejtem azt a "mocsárt", ami hetekig volt benne 73-79 közt
Tőkeemelés, vélhetően akvizíció jön. 3 milliárdot sem ér, míg az üres est 20 milliárdos jelenleg. Futurban most kezdődik a sztori, a 2.félév kedvence lesz. Opus 470? Ma majdnem megvolt, holnap szerintem átviszi, 480-475 közti záróval.
Zeng a kórus, közgyűlésre már 50% felett lesznek a nagyok. ( Kbr, ery, metwolf, jockey, enviro geo, hathor, sobadi) Figyeld meg, az a papír még a nyáron triplázni fog. Watereummal fog nagyot menni augusztusban. Szerintem azt a 30k-t tartsd meg most hosszabb ideig, jobban fogsz vele járni.
úgy tűnik, holnap a "sztárpapírok" közt lesz az opus-futur-bűzróka triász nekem ma felszabadult opus-futur eladásból 1,5 millióm mit gondoltok, hova érdemes tenni? a kérdés kissé költői, én már tudom, de több szem többet lát
különösen azért lesz jó a füge, mert elég lesz 3 papírra figyelni így: futur, opus, bűzróka valamelyik csak bejön holnap is tippem: futur megy tovább fel, mai napból következtetve bűzróka: 633-at biztos megcsinálja, hogy utána mi lesz, nem tudom opus: 461-es záró alapján elképzelhető a 470, de ez homály
nem:) az igazi nyerő kombináció az volt, hogy tudtam adni 464-en és 468.8-on a mélyalsókat:) ezeket már pénteken betettem eladásra és ma úgy mentek ki, hogy nem is voltam gépnél:) a 450-452-es vételek eladása 458-on csak egy kis pluszt hozott izgalmas még a futur, nem zuhant be, ha minden igaz, megcélozhatja a 100-at holnap bűzróka-enefi sem zuhant vissza, még nem tudom, hol adom holnap, majd megmutatja a könyv és az eladótábor set ma csalódás ---úgy tűnik, 600 alá akarják kergetni
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)