jó estét minden jóérzésű kisbüfinek:) ma volt egy igen jó beszélgetésem valakivel, aki szintén régóta tőzsdézik ő is azt gondolja, amit én, hogy jó néhány blue-robbanás még hátravan, gondoltunk elsősorban richterre kispapírokkal kapcsolatban nem mindenben értettünk egyet, de hát elfogadom az ő álláspontját is, viszont másképp fogok cselekedni
csak remélni merem, hogy minden tőzsdés utána tud nézni, hogy végzett a dow jones az 5999 pontos esést kifigurázásként írtam be a kiéhezett shortosoknak /elnézést, azt gondoltam, a viccet megérti mindenki, de akkor inkább beírom, hogy gúnynak szántam, amit írtam/
ígérem, nagyon figyelem kedvenc kispapírom mindig kész vagyok venni /adni is/ úgy veszem-adom, hogy 940-nél ott leszek ez a "várhattál volna az eladással" olyan, mint a rosszindulatú kismalac vicc: malacka beesik a gödörbe, nem tud kimászni jön a tigris : --várj malacka, segítek, hozok létrát malacka puffogva: --nem várok
elvileg van értelme, mert 2017-ben én is így pörgettem a konzum rv-t, és megérte persze én nem voltam piacmozgató benne igen, ez lehet egy cél, hogy több kp-ja legyen
az is igaz, az ilyenféle "puha" adót hívják kitömőnek, mert úgy töm, hogy a reményt fenntartja de nagyon remélem, nem erről van szó én a szerint veszem, hogy nem erről szól a történet
nekem van egy elképzelésem, de lehet, nem igaz arra gondolok, hogy valakinek ha sok van nagyon lentről, adja, és ugyanakkor vissza is veszi tehát tudja adni nyerőben és vesz is, azaz nyerőben adja a lentit, de vesz is közben, ezért nem zuhan az árfolyam az a "608-as" másféle volt, az agresszíven szándékosan rombolt, ez a mai nem szerintem
még nem fogyott el a rontónak, de ma ügyesen csinálta, hagyta mozogni, így lehetett benne keresni reggel vettem 4ig-t 4200-on és betettem eladásra 4430-ra, mert tűztem is el itthonról ügyintézni, mire hazaértem, láttam, a set már lement 620-valameddig, de akkor 645-ön árulták, vettem belőle egészen 650-ig, és adtam 668-672 közt , ma nagyon jól lehetett keresni vele 4ig is sikerült, szép nap volt
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)