nagyon sajnálom, hogy nem tudtad eladni régóta "pokoli részvénynek" számít a konzummal együtt ..... egyáltalán nem vagyok biztos abban sem, hogy jól tettem, hogy belevettem 445-ön és 449.8-on
nem adtam el opust mert csak 10 után kerültem gép elé.,ráadásul volt (van) bennem valamiféle naív csodavárás, ... de hogy már csak tömésről szóljon ez a részvény az már túl megy minden tűréshatáron,. Hihetetlen milyen spekulatív erők vannak csak benne, ezt már 3x csinálták meg az elmúlt hónapokban. ha ez fúzióig így megy egyszer elfogy a türelmem.
amit terveztem, be is jött, mind a 4 papírban kötöttem, nem mondom, hogy mindegyik boldoggá tett ma a richter miatt lettem ideges, 5625-ön kaptam, nem javul ---- ez van akko: nem volt egy kánaán, 26200-on kaptam, 26800-on adtam set: ma én kaptam legalacsonyabban 659-en 281 darabot --- de nem tartogattam, a pénteki maradékkal együtt eladtam 679-en 4ig: ez sikerült megint a legjobban, 4200-4255 közt kaptam, 4400-4420 közt adtam ez a 4ig a leghaladósabb nyereség szempontjából aztán "becsúszott" egy nem tervezett, amikor nagyon adták lefelé az opust, először beálltam 451-re, aztán kiálltam, aztán vettem egy eladótól 449.8-on, és még kaptam hozzá 445-ön na ezt a reggeli őrjöngés után nem gondoltam volna, és arra gondolok, lehet, ez holnap már magas vételnek fog számítani --- majd meglátjuk
annyiban egyetértett, hogy a 4ig is az elmúlt 1 hónapban volt 3200 is a 4800 után viszont szerinte nagyon visszaépülőképes papír hát ez igaz , rengetegen vannak benne én meg azt hoztam fel a set mellett, hogy bár hatalmasat ment 860-ig, és most már alig bírkózik a 670-el is, mégis még "sztori előtti " hümmögött, lehet, mondta de nem baj végül is, hogy nem értettünk egyet, a richterben mindketten megegyeztünk, el kell mennie 6000-ig minimum
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)