pfff, épp befértem a 4310-be a 4ig záróban 4200-on vettem ja, úgy volt, hogy ma set napot tartok, de a 4ig izgalmasabb lett:) ma 4ig-ben volt a fő csapás set vételt el sem adtam ma, magasra álltam eladással
nem, másban is ugribugrizok, nem én teszem tele a könyvet:) én csak veszek, adok, most egy eladásom van bent egyelőre és nem is lent, hanem feljebb sokkal
ahogy nézem, ma hatalmasat estek az amcsik:) minden ok megvan a pánikra:) /talán a 70-es években jelent meg egy újságcikk egy focimérkőzésről az alábbi címen: hatalmas pinák a stadionban mondanom sem kell, hogy hatalmas pánik-ot akartak írni / magam nem láttam a nem bevont újságot, de terjedt a híre, lehet, városi legenda volt ez is ....
amikor a "608-as" nap volt, megkezdtem a vételt 680-nál, aztán ajjajjoztam, aztán vettem tovább lefelé, egészen 608-ig, aznap azt gondoltam, jó hosszú beszorulás lesz a 680-as kezdővétel aznap kijöttem belőle pluszban és a csúcs, hogy a 620-608 közötti legalsó vételeket másnap adtam 760-788-ig:) legyen így újra:)
hát.... ezzel a lufifújással kapcsolatban azért vitatkoznék.... ugyanígy indult a "nagy 4ig is", csak ott többen fújták kezdettől egészen 440-től 4800-ig fújták, pedig akkor még veszteséges volt és senkinek nem volt fogalma, mi a fene lesz ott szerintem erre írta zsoltee, hogy nem mindig a funda számít, inkább a lehetőség
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)