nem számoltam, nem tudom , valami 40K-t írtak a set-ben reggel még nem gondoltam volna, hogy ma főleg 4ig-ben fogok kötögetni ezért kell figyelni több papírt, a lehetőségeket meglátni és persze pszichológiailag "borzongani" hozzá, hogy hú, de mekkorát zuhant, biztos nem lesz 4300 alatt:) lett:) közben meg tegnap onnan indult felfelé ezek a 4ig-sek mit összeborzonganak:)
sőt, továbbgondolva a mai napot: mondhatni, "kegyes" borogatónk volt az látszott, hogy hatalmas tétellel rendelkezik, ugyanakkor nem akarta mélységbe alázni a papírt az, hogy ment a találgatás, hogy saját magára borít, hát ezt nem tudom de nem olyan bősz állat volt, mint a "608"-as
hát csak kergetőzöm az eladóval ő elad nekem, én eladok majd helyette olyan nagyon nem kellett ma kergetőzni vele, 670-re borított folyamatosan ma is hatalmas pánik van kibontakozóban az amcsi tőzsdén, már 3999 pontot esett, tehát teljesen jogos volt a mai set eladótól, hogy ész nélkül borogassa 670-re az év egyik legígéretesebb kispapírját:)
na jó, tényleg nem vagyok nagyon tartogató, de a mai vételeket sajnáltam volna 10-15 forinttal magasabban odaadni viszont nem mozdult nagyon a 670-től, és átnéztem 4ig-be, na ott aztán volt esemény:) az is lehet, hogy megbánom, hogy a 2. vételt a 4200-ast gyorsan odaadtam záróban, de nekem túl magas ahhoz az ára, hogy tartogassam 3200-3700 közt biztonságosabb volt 4ig-t venni ...
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)