szégyelld magad aljas vagy a végtelenségig ebben leled örömöd hogy merészelsz ilyeneket beírni? ki vagy te, hogy állandóan rámszállsz? valaki bérel téged? na jó, hörögjetek holnap este beírom, mit csinálok pénteken ezt a nyomoronc bandát ..... de őket minősíti minden támadásuk
na, ma a nyakamon maradt 4ig is, ezen is lehet röhögni:)bemásolom ide, mit írtam rice-nek az imént, mert tegnap azt írta nekem, néha tölthetnék több időt is 4ig-ben, nemcsak perceket , órákat:) "na, most bent maradtam 4ig-ben:)hogy milyen hosszú távra, az majd kiderül:) 16 óra 56-kor kaptam 4290-en:) egész nap 4310-en szobroztam, ott meguntam, de a 4290-es vételt bent hagytam megkaptam:)" röhögőgörcs? valakitől?
annál is inkább szerencsétlen a hozzászólásod, mivel írtam, hogy a 119-est adtam el minuszban tévedésből ebből világosan következik, hogy 112.2-n adtam a cuccot
az volt a szerencsém a szerencsétlenségben est-nél, hogy nem ezen a számlán van a 146-os, mert hifo-n hagytam és úgy adtam be az eladást, különben hatalmas bukót realizáltam volna akaratlanul :)
szia kimi, egész jó lett, bár hibáztam richter: 5625-öst adtam 5720-on, visszakaptam 5665-ön, azt nem adtam opus: többet gondoltam először, 459-re álltam, de aztán feladtam, 455-ön kiment akko: 25400 , 25200-on kaptam, még nem adtam, nagyon lenyüzsögtek az eladók benne set: 688, 689, 692-n tudtam adni tételeket, de vettem is vissza , illetve borítottak rám 681, 677-en est: kaptam 108-on, adtam 122.2-n ------és itt lett a hiba, nézem, hol a nyereség, görgetem lefelé, ott a veszteség, a 119-est adtam ----pfff --- azért eladtam a 108-ast még egyszer, az már nyereség lett :) 4ig. utolsó percekben kaptam 4310-en és 4290-en, nem tudtam adni hát, ennyi mára, zárul éva mókatára:)
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)