akkor is az év mondása, de még az ideié is:) ma eladtam nyitóban és utána a tegnapi 96-97-est, aztán meglett a baj: 95-ön kezdtem venni és el kellett mennem, betettem 98 fölé eladásra, mire hazaértem, kaptam 92, 91, 90.5-ön, és láttam, nem ment el a 95ös az alsókat el tudtam adni , de a 95-os megmaradt így a kárörvendőknek: beszorulás: 95, 105, 107, 110 ez egyre rosszabbul fest futurban kiment egy 74-es vételem két részben: 77.9-en és 78.6-on igen, ma ott csúcsragadozó csúcseladó lettem 1300 darabkával:) na és kpack is kiment, lefogadom, most viszik el 20000-ig:) és a "gagyi": kaptam richtert záróban:)én mondtam, hogy 5000 alatt veszek majd belőle:)
igazad van, ezért tartom és nagyon sokszor veszem is meglátásaim holnapra: elég lesz, ha kinézek a fejemből:) a gyenge vicc után: richtert nem várom felfelé talán veszek, ha megint 5000 alá megy opust figyelem még, ha 390 alá esik, veszek szerintem próbálok est-ben kötögetni holnap is, mert lizabell szerint az est a bét legbiztonságosabb papírja:) /lizabellnek ez a mondása viszi a pálmát idén/
Szerintem meg bármikor elindulhat, olyan mint egy kitörés eljött álló vulkán... Csak egy olyan igazán nagy hír kell abból a rengeteg lehetőségből amiben érdekelt a cég.
holnap a set megindulna? nem hiszem viszont figyelni kell, 670-et szépen küldték ma nekem úgy tűnik napok óta, hogy van benne egy igen türelmetlen eladó, azért kaphattam 665-ön és 673-on tegnapelőtt
iszonyat pörgés volt ma est-ben, mintha nem is ugyanaz a papír lenne, az est általában az, hogy ha ránézel fél óra múlva, ugyanott áll na, ma nem ez volt, és nekem teljesen megfelelt, kitöltötte a napot ---- és a pénztárcámat:)
ma teljesen kimaradt set, beálltam eladni, de venni nem, persze, hogy nem ment el az eladásom, én kis bohó, gondoltam, elmegy 710 fölé még nem ment el:)
egy ISTENI nap lett estmédiában:) nem úgy terveztem, hogy csak abban kötök, de ráfeküdtem és megérte nap elején tudtam adni nyitóban és utána a tegnapi 101,103-as vételeket, aztán figyeltem és 98-tól léptem akcióba, lefelé beálltam 90-ig sok szintre, pakk, pakk, pakk, kaptam is:) a leggyönyörűbb a felrántás volt 103 fölé, kirepült minden mai vétel:) 97-en és 96-on kaptam vissza aztán ha minden nap ennyit keresnék, csak estmédiáznék:) irigyeknek: 105, 107. 110.es tegnapi vételeim megmaradtak, ma nem foglalkoztam velük vételem még volt opusban 398-on, nem adtam futurban egy vételem volt 73-on, az kiment 76.3-on hejj, nagyon jó volt ma estezni:)
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)