tudod, zsimike, volt már, hogy "élő, egyenes adásban" közvetítettem a kötéseim azon a bizonyos 608-as napon set-ben beírtam élő egyenesben, hogy megkezdtem a vételt 680-on aztán zuhant tovább a papír aztán próbáltam oldani a feszültséget hogyan? ujujjj, ujjujjjj, ilyeneket írtam be a régi kisbüfikbe a topikgazda balentum őrjöngött és nem ragozom tovább, de lekövettem vétellel a set-et 620-608-ig, ÉS: még aznap eladtam a 680-as vételt is, másnap pedig eladtam a 608-620-as vételt is benne 760-788 közt azt is élő, egyenesben írtam be, vissza lehet nézni na, zsimike?
miért módosítanék? már döntöttem, 4ig lesz a főcsapás holnap a többit meglátom beírom majd jó? úgy tűnik, pár pillanattal ez is utólag lesz,:) kötés után :) /előtte ugyanis nem tudom beírni, amíg nem kötöttem:)/ oké? csak neked:) zsimike:)
kis módosítás: amiben biztosan kötni fogok, az 4ig a többi nem biztos ugyanis kicsit számolgattam, miben éri meg a legjobban a kötés 4ig lett a győztes lefelében és felfelében is
a legrosszabb, hogy mindig csapatban jönnek gyalázkodni na mindegy holnapra: 4ig-ben biztosan fogok kötni, mivel kaptam 4290-en nap végén akko-ban több, mint valószínű, hogy kötni fogok --- ha lefelé megy 25000-hez, azért, ha felfelé megy 26000-hez, azért set-ben is 90%, hogy lesz kötésem est: meglepő volt ---látszólag --- hogy nem ment alsó limitre --- akkor ehhez képest lehet holnap új pozikat felvenni benne --- ha már olyan félresikerülten adtam el a 119-est richter, az örök opusra fogok még figyelni, bár nem gondolom, hogy nagy elmozdulás lesz benne
valaki kérdezte 4ig-ben, mi ez a csapatos támadás, és nem tűnök negatívnak, hogy ennyire rohanjanak rám a megszállottak ezt írtam: 'beírtam este, hogy adtam estmédiátazt is beírtam, hogy tévesztettem, és egy felsőbb vételt adtam minuszban eredetileg egy 108-as vételt akartam 112.2-n adni, de véletlenül a 119-es vételt adtam el a beírásomban hibásan írtam, hogy 122.2-n adtam minuszban de mindenki, aki figyel, érthette, hogy mi történt erre csapatban jöttek az ócsárlók rám hihetetlen, hogy milyen gyalázós csapat működik ugranak, és kezdik az alázást annyira elkeserítő, annyira szánalmas"
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)