Jaja, Ferike, nekem személyes jóbarátom, munkája révén kerültünk kapcsolatba még sok évvel ezelőtt, tőzsde csak utána jött. Neki is köszönhetem, hogy ma ott tartok, ahol! :-)
mint szinte minden, ez is qrvára relatív: sokan ebből a lóvéból krőzusként élnének, sokaknak meg a rezsire sem futná, ezen kár rugózni. Egy dolog biztos, a pénzhajhászat nem szabad beszippantson, kel legyenek és vannak is magasabb rendű, prioritást élvező célok és aktivitások, amiktől teljessé válik az élet.
pár éve már abba hagyta, a mészáros rallyk előtt persze a vastag relatív és nem is az a lényeg, mindig mondom a függetlenség a lényeg , hogy ne droidként szívjon az ember nap mint nap , azután hogy kinek mennyi kell a boldogsághoz az relatív fecó mikor kezdte 500 000ft ja volt és ebből csinált 20 millát skalpolással a béten , majd 9 számjegyű számlával beérte és befejezte, konkrét összeget nem írok. Van családi háza, autója , van munkahelye amit szeret mert laza és ért hozzá, és él mint hal a vízben :) nem rég jött haza amerikából ahol 3 hetet töltött A témát kimerítetük ami publikus volt az benne van Ui: azt meg Te is tudod, hogy mikor Ő trédelt naponta akkor nem mészáros hájpok voltak 5ft-ról 810 re, hanem izzadságszagú stresszes trédekkel kellett operálni NA mindenkinek jó kereskedést, sikereket
Ha okosan befekteted a 300 m et akkor kereshetsz vele havi 0.5 % ot . Az 1.5 m / hó. Azt gondolom az mar igen jo szint.Bar sokan másként látjuk .Nekem ennyi bőven elég lenne. És igen jómódban élhetnek belőle.
Hát ha belegondolsz hogy egy átlag háztartásban keres apuka meg anyuka mondjuk 500kt, van 2 gyerek, az évi 6m,50 évre 300m ugye. Na most ebbe az 500kba semmi luxus nem fér bele. Ha jól értem arról van szó h 300m és mellette munka nincs. Szvsz egyáltalán nem elég :)
Hát ha belegondolsz hogy egy átlag háztartásban keres apuka meg anyuka mondjuk 500kt, van 2 gyerek, az évi 6m,50 évre 300m ugye. Na most ebbe az 500kba semmi luxus nem fér bele. Ha jól értem arról van szó h 300m és mellette munka nincs. Szvsz egyáltalán nem elég :)
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)