mondjuk én rájöttem, hogy a megérzéseim jók, csak sokszor nem lépem meg vagy nem várom meg hamarabb adom, ezt tanulnom kell....... Jó lenne ha ML rv-ék is beindulnának, nem hiszem h azokat nem fogják mozgatni.......
teljesen logikus elvárás volt h az Opus pattanni fog, hiszen mindenki a fuziot várta. de ami ott folyik az már teljesen irracionális . Mindennap azon gondolkodom kilépek belőle, aztán amilyen szerencsém van , pont akkor fordulna... -- ha már eddig vártam, most már kiülöm vagy megvuduzom :)) még szerencse h más papírokra lehet számítani. Ja, igy voltam türelmesen az Ottikával is, aztán ahogy mondják 'várt lány várat nyer '"
hogyne ülnék:) 2k darabbal 469-ről az orrom akkor azt mondta, hogy opusba kényszerül a sok konzumos és valahogy elviszik 500-ig a papírt de nem vagyok tévedhetetlen és ezt mindig írom is
Mikor fuzio után belevettél az Opusba , azt hittem h. a megérző orrod lát benne felpattanást :) gondoltam h amibe Éva beleszáll, onnan tutira ki tud jönni.. Nézd meg azóta is csak nyúglődés van benne :( ülsz még benne ? mert én igen :)
de hát tudod, hogy hogyan kereskedem és az okát is van olyan nap, hogy csak 30 ezer jön össze, és azért is lehajolok, nekem a nap végi eredmény számít és nem az, hogyan szedem össze egyszer rosszabb nap van, sokszor meg szép napok
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)