Opus kezd érdekes lenni nekem is, gondolom nem vagyok egyedül. Kérdéses számomra a féléves jelentés, kilopták-e - elnézést - elköltségelték-e a lóvét, vagy van-e egyáltalán működési eredmény? Chartot nézve 1 éve formáz egy méretes csökkenő éket, az alsó él 350 magasságában lenne szeptember végére. Ki gondolta ezt 2 évvel ezelőtt? Én biztos nem... :/ https://invst.ly/bucm6
Édes, ha nincs ennek az srv-nek meghatározva fölső plafonja, akkor ez nagyon balul is elsülhet a szájtátóknak, következő után már ne vedd vissza, semennyiért sem.
😶igen,emlékszem rád! Tavasszal számolgattuk Őrmesterben a nyerőből meddig lehet hajózni!😄 MSc Divina?! S.Lorenről elnevezve..ejj..menj a mi hajókkal: Crystal Cruises..Simply the Best!👍 Van tengerjáró ,-Crystal Simphony(ezen dolgoztam)…ês Dunai:Crystal Mozart.⛵
😶igen,emlékszem rád! Tavasszal számolgattuk Őrmesterben a nyerőből meddig lehet hajózni!😄 MSc Divina?! S.Lorenről elnevezve..ejj..menj a mi hajókkal: Crystal Cruises..Simply the Best!👍 Van tengerjáró ,-Crystal Simphony(ezen dolgoztam)…ês Dunai:Crystal Mozart.⛵
Azt a 7%-át!!!! 😊 Minden elismerésem Neki, ügyes, szépen megcsinálta és megalapozta az életét belőle, nagyon örülök! Szívből gratulálok neki! Bizony-bizony, egy olyan piacon és olyan papírokban skalpolt, amikben alig volt forgalom és mozgás -és ép eszű embernek gyakorlatilag meg sem fordult volna az eszébe - mint ami miatt sokszor b@sztatják és hitetlenkednek zellerévin, de hát ez legyen mindenkinek a saját problémája. Olyan gyorsan és mennyiségben nyitott-zárt, hogy kis túlzással a kereskedési robotokat róla mintázták! Elképesztő volt az a srác: a hosszú táv neki 2-3 óra volt 😂😄 Nagy tehetség! Fater-rel is mit össze storyztunk róla 😊 Örülök, hogy jól alakult a sorsa! 😊
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)