Ha szerinted kettőben, akkor legyen úgy, bár én a chartodon most is csak egyet látok, de részemről mindegy. Amúgy is azt gondolom, mindenki kereskedjen a saját chartja szerint. Bocs, hogy szóltam, remélem nincs gond. 😊
MOL/RICHTER közeledik a vételi színtekhez, lehet megpróbálni a komolyabb papírokkal tradelést. Tavaly a választás után, kínálta magát a 2500-as MOL, milyen jó is lett volna átnyergelni oda, helyette ment az 1800-ra várás, a megszokott hanta a tolvajokból, az egyik alávaló aki 2000-re, utána meg 1800-ra várta, sikeresen ki is tömte magát mindenféle szemétben, el is tűnt, nem ír egy ideje, vagy szégyelli a nicknevét és lecserélte.
Inkább a jelentésre gondolok, ami eldönti az irányt. A választások csak 1x paráztatták be a népet. Már az eus választásokra se reagált érdemben az árfolyam
Futuraqua: https://invst.ly/bucq9 Masszív long, van egy emelkedő trendcsatorna, amiben 120 körül akár 2 hónapig is oldalazhat. A mai emelkedést a bolli tető fogta meg, de igazából inkább az a tény, hogy a vélelmezett nagybüfi nem akart ennél drágábban venni, így vissza is adták a mai emelkedést, végül egy nagyobbacska vétel húzta fel egy dojira a mai gyertyát záróban. Ha optimista akarok lenni, akkor azt mondanám, hogy délután szépen begyűjtötték a remegő kezekből, záróban meg kicsavarták. :) Mozgó átlagok rendesen lemaradva, de szépen egymás fölé rendeződnek. Bizakodó vagyok.
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)