Ilyen hosszút ne írjál, mert nem olvassuk el vazze 😆
Törölt felhasználó2019. 08. 12. 22:54
Amugy van tobb dolog amit nem ertek... akit ennyire zavar Evi az mi a tsznak olvassa? Aki ennyivel tobbet keres annak nem mind1 mit ir? Vagy sajnalja a napi 30-50-100 vagy 200k nyerot? Toke es kereskedesi tipus fuggo... van DT, swing, longos, shortos... TA, funda alapjan kereskedo... aki tenyleg sikeresen kereskedik az abban eli ki magat, hogy vele trollkodjon? Aki meg sikertelen az meg nem a trollkodas miatt fog penzt keresni... mi a fsznak kell itt barmit, barkinek bizonygatni? Ha fullent es lebuktatod akkor jobb lesz a vilag? Ha meg nem fullent es tobbet keresett, mint XY akkor lesz jobb? Nem teljesen mind1? En pl igyekszem a sajat kereskedesemmel foglalkozni es azzal, hogy en sikeres legyek, lehet masnak is ezt kellene tennie... (igertem, hogy nem irok ide tobbet, de ez volt tenyleg az utolso 😂) Mondjuk a masik oldalt sem ertem, hogy minek kell minden tradet kirakni... ez valami onigazolas? Mert ha leirod, hogy mire szamitasz X papirban, majd hogy igen osszejott vagy szivas lett sztem pont eleg lenne...de mind1 is, sok nyerot mindenkinek 😂 tobbet tenyleg nem irok ide (pls tiltsatok ki innen 😉😂🍺)
Mindent kitakarva ami szemelyes beraknad a mai kereskedesed teljesuleset jelzo uzeneteit ? Eleg a darabszam, datum es ar 😁 Vetel ,ill eladas? Eleg par darabot is ;) Ha ezt megtenned szerintem nem piszkalnanak tobbet... Es akkor meg nem is a havi 1misit kertek rajtad szamon, ami Hathornak hiheto, de o egy komoly figura itt.
na nézzük a holnapot est-ben, ott1-ben volt már kitörési próbálkozás, nem sikerült futurban a "disznó" nem merte 101-ig leadni, mint a múltkor nyílván már tanult belőle, milyen hamar vissza tud épülni az árfolyam holnap azért 100-ig megint beállok venni hátha "mulatozós kedve" támad a disznónknak:)
megkaptam 108.6-on a 3K-t és még 107.2-n is kaptam tehát reggel kaptam 6K-t, adtam 4K-t, visszakaptam még 5K-t, 7K-val több lett de ma ahhoz képest, hogy nagyon keveset kerestem, teljesen igazságosan oszlott el a nyereség: ott1-ben 10500 est-ben 9500 futurban 10700 sikerült nem lesz könnyű a futur, már látom de megyek lefelé a vételekben
Kisbüfik nyílt topicja - itt mindenki mindenről IS írhat :)