A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Ha felvennék a telefont 😂😂 Remélem olvassák a fórumot, és tanulnak kicsit, hogy mire kellett volna odafigyelni mikor készítették a programot. Mi lesz ebből.. 🙈🙉🙊
Nekem minden kerek, mobil app is, lehet en voltam a szerencses 1.000 - dik felhasznalo. Aki hasznalta a regi KBC rendszert, az szeretni fogja, aki meg csak a rosszat latja, annak tok mindegy. Mobil app kifejezetten pofas!
Nálam pár papír mellé nincs ár rendelve, így kb 1 millával kevesebbet mutat a portfolióm... (Van Eck rARE eARTH pld) ) Más: egyes KBC termékkekel azt írja nem tudok online kereskedni (pl. WT Coffe) Telefonos ügyfélszolgálat nem elérhető... Jól indul...random után ez is xarul néz ki.....
Ez egyre "jobb", és még épp csak elmult reggel 9. Mi lesz itt a nap, meg a het tovabbi reszeben? En nem ertem hogy lehet, hogy rajtam kivul senkinek nem szurja a szemet az, hogy minden fillerunkrol tudni akarnak, es ha a rendszernek nem tetszo dolgot vagy osszeget irunk, annak ismeretlen kovetkezmenyei lehetnek.
Arra már rájöttem, hogy ott hogyan csoportosítsak részvényeket. Adj meg nevet a + jelnél könyvjelzőnek aztán ha a listában kikeresed a részvényt jobb oldalt a plusz jellel hozzá tudod adni ahova akarod. Viszont itt az ajánlati könyvet nem tudom hogy hogyan mutatja ha rákattintok egy részvényre, a BÉT résznél hozza alul de itt nem.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link