A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Hogy ez milyen szar. A régi felület átlátható, egyszerű volt. Ez meg egy rakás csibefos. Apró betűk, nehezen átlátható az egész. Miért nem vették át azt a jó felületet?
Várom a csodát én is, Nekem csak a kiállítás dátuma volt 1900 de mivel nem valós ezért módosítottam. Telefonon elérhetetlenek, a webtraderen eddig a magyaron kívül találkoztam angol és egy ismeretlen nyelvel.
Igen, ilyen kis igenytelen vagyok, nekem megfelel, annak orulok, ami van. Nyilvan lehet akadekoskodni, de kerdes az, er-e ennyit ill. van-e jobb alternativa…
Köszi szépen, hogy beírogatjátok a tapasztalatokat! Várok egy kicsit, hátha csökken a terhelés és talán bütykölnek is kicsit a rendszeren. Szerencsére, nem sürgős ma a kereskedés, de azért jó lenne, ha minél hamarabb tisztázódnának az esetleges problémák.
Az elején a belépésnél nekem most egyből jön SMS (de a webtraderbe még nem tudok továbblépni). (Én okmánytípus módosítás miatt várok SMS-t, mert a KBC-nél eddig nyilvántartott jogsiból a migrálás után valahogyan Személyi igazolvány lett és 1900.01.01.... okmány ellenőrzés miatt megakadt a folyamatom, lehet, hogy ilyenkor ügyintézős beavatkozás kell. Nem akartam ezt a módosítást kihagyni, mert később bajom lehet belőle, ha hibásak az adatok. Képtelenek voltak átvinni 2 db helyes adatot, viszont minden felelősséget áttolnak, és nekem kell mindent megerősíteni, hogy helyes-e vagy sem.)
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link