A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Próbáltam aktiválni a fiókot, de azt írja, hogy ezt már aktiválták.... Tegnap ( 2024.01.01) .21.32-kor kaptam az e-mail és most próbáltam először. Hajnalban kaptam egy adathalászatra utaló e-mail ( azt nem nyitottam meg). Tapasztalt valaki ilyet? Elfelejtett jelszó igényléssel sem merek próbálkozni mert eléggé bizar a dolog... Nem hogy kereskedni nem tudok, de kicsit aggódom az adataim biztonsága miatt is.
Szerintem semmi nagy dolog nincs benne. Más brókerek is kérdeznek ilyeneket (külföldön legalábbis ismert procedúra). Azt, hogy milyen ingatlanjaid vannak, azt viktorunk úgyis látja, minden másról meg annyit adj meg, ami bárhol hivatalosan látható. Az egész egyfajta átvilágítás, de hidd el, a kutya nem fog utánanézni bárminek. Persze ha van havi 200k nettó bevételed hivatalosan és van 5 pesti ingatlanod, meg tőzsdézel 50-100 millióval, akkor feltűnő lehetsz 🙂😉🙃
Kitoltotte valaki a befekteto vedelmi kerdoivet? En vegig mentem a kerdeseken, minden oke volt, majd a legutolso oldalon a vagyonrol akarnak tudni mindent, hogy mennyi ingo es ingatlan vagyonod van, milyen kiadasaid es beveteleid vannak, milyen befekteteseid, mindent a vagyoni helyzetedrol az utolso forintig! Ha nem toltod ki, akkor korlatozott a szamla, nem lehet kereskedni certikkel, kotvenyekkel! Eddig lehetett anelkul is hogy kikerdeznek mindent az anyagi helyzetedrol. Mi a franc kozuk van az ugyfelek vagyonahoz?
Azért mindenki ellenőrizze alaposan az adatait a gyors aktiválás közben, később gond lehet belőle, ha nem jó valami... Nekem van, ami szar lett... pl. "Azonosító típusa Személyi igazolvány" "Kibocsátva1900. 01. 01." Valójában a jogsim volt az okmány nem a személyim, és tuti, hogy nem 124 éve lett kibocsátva. Okmányadat módosításához viszont fel kell tölteni okmány másolatot, adatokat kitölteni stb. ezt viszont nem éjjel fogom csinálni... Régi KBC felületen most is ez van, hogy: "2001 utáni kártyás vezetői engedély". Ezt hogyan tudják ennyire elszarni adatátadásnál??? :-(
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link