A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
15 kereskedem, de a rendszer kihozta, hogy nem vehetek részvényeket, még Otp-t sem, nem is engedi, mert a megfelelési algoritmus ezt dobta ki, ez kész...
Van Ertés számlám is, amit eddig nem használtam, certikkel majd ott tervezek. Itt csak ez a 3 hónapos akciós díjcsomag miatt maradok még szerintem, aztán meglátjuk milyen lesz a rendszer.
Minden tranzakcióhoz SMS kód jön. Ha családtagnál lenne teendő, akkor az ő telefonjára, helyette nem lehet csinálni semmit. Eddig a token kéznél volt. Ugyanaz a telefonszám vajon megadható két számlához?
Az könnyen megállapítható, hogy ez a kereskedési felület a gyors vagy bármilyen értelmes kereskedésre alkalmatlan. Esküszöm ennél még ez Erste is kezelhetőbbnek tűnt, pedig ez óriási dolog....2024-et írunk, totál gáz. :-)
Igen, ha nem toltod ki akkor is tovabb mehetsz, de korlatozott lesz a szamlad, csak reszvenyekkel kereskedhetsz. Valoszinu short lehetoseg sincs benne.
Ez tényleg nagyon komolytalan cégnek tűnik. Reggel 6 óta várom az sms-t.. Valaki tud helyettük ajánlani megbízható brókert aminek van használható applikációja is?
20. pont. "Ha nem válaszol erre a kérdésre, algoritmusunk nulla jövedelemmel számol, és ebből adódóan csökkenti a befektetés céljára rendelkezésre álló összeget"? Ez meg mi a franc? Mi az, hogy csökkenti a befektetés céljára rendelkezésre álló összeget? Ezek szerint ha keveset irok, akkor korlatoz a rendszer? Ha sokat irok, annak meg nem tudom milyen kovetkezmenyei lehetnek. https://i.imgur.com/XPCCWS8.png
Ha valaki eléri az ügyfélszolgálatot, megkérdezné azt is, hogy kirúgták-e már azt az idiótát, aki képtelen volt ezt rendesen megszervezni néhány hónap alatt?
mazda626, MARYANN ugyanígy javítottam a kibocsátási èvet és ezzel jól megakasztottam a folyamatot..nem most kellett volna..illetve nekik kellett volna gondolni erre .. csinálják az ügyintézők..küldenek majd smst, ha összenézték..
Sziasztok! Ha nem töltöm ki a vagyonnyilatkozatot, akkor tovább enged a rendszer? És akkor simán csak részvényekkel lehet kereskedni? Mert nekem jelenleg többre nincs szükségem.
Gondolom akkor meg a hívások tömkelege miatt nem lesz kapcsolható. Ha valakinek sikerülne velük a kapcsolatot felvenni írja meg ide, hogy feleslegesen ugyanaz miatt ne kelljen hívogatni az ügyfélszolgálatot.
Otp, random, erste, kbc. Egyiknel sem kellett reszletes "vagyonnyilatkozatot" kitolteni. Ugy kezdodik ez az utolso resz, hogy "tudjuk ezek nagyon szemelyes es kellemetlen kerdesek de". Elore mentegetoznek, mert egyaltalan nem normalis hogy minden forintrol tudni akarnak. Mi a celja ennek? Az biztos hogy nem a befekteto vedelme. A masik, hogy ez nem egy opcio, hanem a szabad kereskedes feltetele. Ha azt mondjak hogy kitoltom akkor tudnak segiteni tanacsokkal ha kerem, az oke, mert van valasztasi lehetosegem, de itt nem errol van szo, mert ha nem toltom ki akkor nem kereskedhetek olyan dolgokkal amivel eddig kereskedtem!
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link