A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Ez komoly? Akkor csak a külföldi piacokon lesz daytrade? daytrade - K&H Értékpapír (khertekpapir.hu) Miért kell tönkretenni az összes normális szolgáltatót? Az RC után az Erstés számlámat megszüntettem, mert az egyáltalán nem jött be. Tud valaki javasolni valami normális szolgáltatót?
Hát az durva... . Mi marad ? Random megszünésével elment a tshort, tlong amik 30 napig tarthatóak voltak. Van Erste kereskedésre alkalmatlan fostalicskákkal, amíg sz@rok, de legalább drágák. Januártól gondoltam átugrani a KBc-hez. De így? Az 1 évben rájött a kereskedői társadalom, hogy mit adott a Random. Akár költségeket nézzük, akár a díjakat. Jézuskától lehet kérni egy olyan brókercéget? Olyan felületet /Randi/? Mintha a messiás térne vissza.
Ezt nem igazán értem: A Patria
Finance Magyarországi Fióktelepével kötött Alapmegállapodás aláírása a KBC-vel kötött alapmegállapodás és minden egyéb kapcsolódó szerződés helyébe lép, kivéve a tartós befektetési számla és nyugdíjelőtakarékossági számla szerződés(ek)et. Amennyiben a KBC-vel kötött tartós befektetési
számlaszerződés vagy nyugdíj-előtakarékossági számlaszerződés feltételei és a jelen Üzletszabályzat és
a kapcsolódó dokumentumok között ellentmondás vagy eltérés van, a jelen Üzletszabályzat és a
kapcsolódó dokumentumok tartalma tekintendő irányadónak innen:https://www.khertekpapir.hu/filestorage/7431/%C3%9Czletszab%C3%A1lyzat_01082023.pdf?t=1697468310
Megnéztem én is azt a videócskát, első ránézésre valóban nem tűnik egy ász felületnek, aztán majd meglátjuk mit lehet rajta alakítani vagy mit nem. Sajnos a hazai piac a kisbefektetőknek nem sok választási lehetőséget kínál. Az viszont szomorú, hogy mindjárt 2024 van de nincs itthon egyetlen egy olyan befektetési szolgáltató sem akinek volna egy professzionális, testreszabható kereskedési felülete ami valóban könnyen és praktikusan használható. Sajnos vagy nem sajnos még mindig a Randi viszi az első helyet. Jut eszembe kedves Virág Feri a Bahamákról lassan ideje hazajönni!
"Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Írország, Olaszország, Németország (Xetra), Hollandia, Norvégia, Portugália, Svédország, Svájc és az Egyesült Királyság esetében adásvételenként a fent meghatározott díjakon felül a tranzakció volumenének 0,50 %-át kitevő stamp duty is felszámításra kerül." Szóval a csomagfüggő 0,24-0,34% díjon felül + 0,5%? Aztán az igen, vagy én értem félre?
Fent van egy 1 perces rövid bemutató erről az új kereskedési felületről. De első ránézésre a mostani WebBroker jobb. Nem értem miért nem lehet egy jó felületet átvenni, ugyanezt csinálták a randommal is. Az árak kedvezőek, ez az első 3 havi, hogy prémiummal kezd mindenki a napizásra jó lesz, már ha működni fog a rendszer. Arról esetleg valaki olvasott, vagy ki mit gondol, hogy akinek digipass-a van az vajon marad-e?
“A befektetővédelem mértéke nem változik. Portfóliód továbbra is a rendkívül tőkeerős KBC csoportnál marad. Ügyfeleink megtakarításait a cseh befektetővédelmi alap biztosítja értékpapírok esetén 20 000 EUR, míg pénzeszközök esetén 100 000 EUR összeghatárig”
Még 1-2 gyors infó kiemelve, ami nekem fontos így első ijedtségre (de javasolom, hogy mindenki olvassa át a FAQ-t is): . “Az átruházás után három hónapig, tehát 2024.01.01-től 2024.03.31-ig minden korábbi KBC Securities ügyfél, aki az online díjcsomagjaink valamelyikében volt, a legkedvezőbb, Platinum díjcsomagba kerül,függetlenül a korábbi forgalmától és korábbi díjcsomagjától.A három hónap letelte után, azok forgalmától függően kerülnek ügyfeleink díjcsomag besorolásba. A besorolás módjáról itt tudsz részletesen olvasni.”
A díjak kedvezőbbek lesznek ahogy látom. Ez jó, egyedül azt sajnálom, hogy nem lesz 20-as könyv csak 10-es. Illetve azt még nem tudjuk, hogy milyen lesz a kereskedési felület.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link