A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
SOS! Valaki járt már úgy, hogy Win 10 frissítés után nem lehet a PETIt használni? Ugyanis nem tudok ajánlatokat nyitni, nem tudok híreket megnyitni belőle, mert rákattintások után nem történik semmi, nem vált át a böngésző ablakba! Mi a franc lehet a gond???
Kaptunk néhányan adóvisszatérítést usa-ból. A pénzforgalmi naplóban "reclassification" címkével szerepel. Nem tudjuk, hogy melyik értékpapír után kaptuk, de tbsz-ekre kaptuk vissza, ahonnan külföldi részvények után adót vonnak le az adómentesség ellenére.
Levélben feladni a digipasst meg a számla megszüntetési nyomtatványt. Így csináltam csak elektronikus értesitést kaptam mert a KBC írásbeli igazolást nem küld. Jó tanács ha van hitelkeret szerződésed azt is szüntesd meg.
Személyesen én is szüntettem már meg, az gyorsan ment, rutinos volt az ügyintéző. (igaz nem az én számlám volt, csak elkísértem valakit, de mindenkit nem kísérhetek el) Ha van valaki akinek sikerült már levélben megszüntetni, annak a tapasztalata lenne hasznos.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link