A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
El is felejtettem írni, hogy a múltkori problémámat a bejelentés után fél órával meg is oldották, ráadásul az ügyfélszolgálat is gyors és udvarias volt, szóval részemről +1.
Sziasztok! Kb. 2 napja a Webbrokerben a portfólióm teljesen üres. Az összesítés alatt sem jelenik meg semmi. A probléma Chrome és Firefox alatt is létezik. Sőt még mobilon is. Csak nekem van ilyen jellegű problémám?
Ez egy mai piros csíkban felugró figyelemfelhívás. "Limitáras megbízások A jelenlegi szabályozással egyezően továbbra is szükséges a
hozzájárulása ahhoz, hogyha szabályozott piacon kerekedett részvények
vonatkozásában adott limitáras megbízása nem kerül azonnal teljesítésre,
akkor a Fióktelep saját belátása szerint dönthessen arról, hogy a
megbízást közzéteszi-e úgy, hogy az a többi piaci szereplő számára
könnyen hozzáférhető legyen." Mi ez? Tudnak ezek magyarul? Piacon "kerekedet". Kerek erdőn jártam, piros tojást láttam..... Miért nem teljesülne a limitáras megbízás? Az ő hibájukból nem kerül be a rendszerbe és utána később ők döntenek róla, hogy mégis közzé teszik-e? Ha érti valaki, akkor fordítsa már le nekem legyen szíves Magyar nyelvre.
Törölt felhasználó2018. 02. 17. 23:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ugyan azt mondtam, amit leírtál. Megnéztem az SZJA §65. amiben egy az egyben le van írva. Scan-t kell nekik küldenem, kiemelem a vonatkozó részt, aztán reménykedem, hogy Ők is azt olvassák, amit én. Egyébként egyeztettem adótanácsadóval is, és azt mondta, hogy az adóbevallásnál megoldható lesz, ha most nem.
Köszi az infokat. Rákérdezek náluk. Másnem az adóbevallásnál még tudok valamit tenni.Azt valószínűsítem, hogy az OTP-nek nem küldték el azt a formanyomtatványt, amit egyébként elküldtünk a KBC-nek a lejáratkor, amelyen rajta van a bekerülési árfolyam, és így az OTP automatikusan a teljes névérték feletti részről adóztatott és annyival kevesebbet is vezettek át a KBC-hez. Most meg velem akarják elvitetni a balhét. Valahogy ez az érzésem.
Emlékeim szerint, amikor még a KBC-nél voltam régen minden év vége fele megkérdezték e-mailben, hogy szeretné-e az ember a kamatjövedelmét árfolyamnyereségként elkönyveltetni. Ilyen nyilatkozatot az év végéig lehetett megtenni. Nem tudom, hogy mostanában is megkérdik-e illetve él-e még ez a lehetőség. De ha igen, akkor lehet azt kellett volna választanod.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link